سلام
الان بهترین قیمت 256 نامحدود رو چه شرکتی ارائه میده؟
Printable View
سلام
الان بهترین قیمت 256 نامحدود رو چه شرکتی ارائه میده؟
سلام بچه ها لطفا یه جواب درست حسابی بدید من انلاین بازی میکنم پینگ هم برام مهمترین چیزه اهواز منطقه سی متری هستم الان راصد دارم خیلی خوب بود الا هفته ای هست که خراب شده پینگم زیر 200 بود ولی الن از 400 پایین تر نمیاد یه شرکت درست حسابی می خوام تپش رو هم انتن دارم تپش خوبه الان کلا بهترین isp و قویترین کدومه ؟
سلام دوستان
من تو منطقه پاداد هستم وایمکس 512 ایرانسل یکی از دوستان رو گرفتم تست کردم سرعت دانلود 60 بود
حالا میخوام بدونم با توجه به اینکه خط ما فیبر نوریه برای دانلود شبانه adsl کدوم شرکت خوبه؟
ممنون
دوستان من ADSL دارم میخوام به دلیل اینکه مخابرات نتونست بعد از 3 سال مشکل نویز خط من رو برطرف کنه و قطعی مداوم اینترنتم رفع نشده وایرلس بگیرم،میخوام بدونم تو شرایط بد جوی وایرلس قطعی داره ؟
سلام دوستان نمازروزه قبول حق یاحق من میترسم بیام اینجانظربدم ودوستان روراهنمایی کنم دوستان برداشت بدکنن برای همین سرمیزنم ودوست دارم کمک کنم ولی ..... خوش باشد
والا با این اوضاع هیچ شرکتی.... یه سر به این لینک بزنیدنقل قول:
کد:http://www.netindex.com/download/2,37/Iran,-Islamic-Republic-of/
سلام بر و بچس همشهری
من بدلیل اینکه نمیتونم یک جا بند بشم و دائم در رفت و آمدم، تصمیم گرفتم وایمکس بگیرم که بتونم بیرون از خونه و شرکت هم به نت وصل بشم
شنیدم مبین نت خوبه. آیا حقیقت داره؟
توی سایت مبین نت رفتم، دیدم 6 تا نمایندگی توی اهواز داره
کدوم یکیش بهتره؟
اصلا کیفیت مبین نت توی اهواز چطوره؟
من دانشجوی ماهشهرم. توی ماهشهرم میتونم کانکت بشم؟
ایرانسل چطور؟ درسته که هر جا موبایل ایرانسل آنتن بده، وایمکس هم میشه استفاده کرد؟ اصلا ارتباطی با هم دارند؟ یعنی وایمکس ایرانسل از طریق آنتن های ایرانسل پشتیبانی میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان.من تعجب میکنم چرا مدیریت سایت اجازه میده بعضی از اقایون باتوجه به منافه وعلایق شخصی نظربدن وبقیه رو تو دردسر بندازن.من زیاد با وایرلس اشنای نداشتم واز دوستان کمک خواستم.یکی ازاین اقایون که اسمشونمیگم ولی همه میدونن.چنان سنگ این شرکتوبه سینه میزدکه ماهم چشم بسته حرفشوقبول کردیم رفتیم بااین شرکت اشتراک گرفتیم.حتی وقتی خواستم انتن بخرم بانظر خودخانومه(س)که میگفتvol2خوب نیست و5روبگیر حاضرشدم150تومن بیشترهزینه کنم وطبق نظرایشون خریدانتنو انجام بدم.الان4ماه ازشون اشتراک گرفتم که به مولا علی 1هفته که هیچ2.3روزپشته سرهم نتم وصل نبوده وهمش هم یه ایرادی ازش گرفتن.نصابش که اصلا بلدنبود انتنو نصب بکنه.چنان کلافه شدم که خواستم کلابی خیالش بشم.مرتب قعطی داره.سرعتش تو ساعت ازاد افتضاحه.2تا30هزارتومن ازم گرفتن واسه نصب.چون میگفتن خوب نصب نشده وجالب همون نصابه اولی اومده بود دوباره.اینقد عصبیم که نمیدونم الان تونستم جریان درست توضیح بدم یانه.توروخدا بخاطرمنافع شخصی ادموتو چاه نندازین.اگه میدونستم اینطوره اینهمه خرج انتنو چیزای دیگه نمیکردم.ازهمتون خواهش میکنم اگه تو منطقه باهنرکسی هست که وایرلس داره و واقعآخدای ازش راضیه به این برادرش کمک کنه که مشکلم حل بشه.تواین چندماه.نتونستم یه چت ساده بادوستانم بکنم.مثلا سرعت یه مگ دارم با 3گیگ.اگه کسی متوجه منظورم نشود بیشتر واسش توضیح میدم.ممنونمتون.منتظرم
خوشم میاد که تو هر تاپیک فعالی...:27:نقل قول:
هم پارس و هم وایرلس؟
نمیدونستم بجه اهوازی؟
سلام
شما Wireless داری یا WiMax ؟
از کدوم شرکت؟
من میخوام وایمکس بگیرم. اون شرکتی که ازش سرویس گرفتی رو معرفی کن که بقیه بشناسنش و ازش سرویس نگیرن
نقل قول: