چلسی چلسی چلسی
Printable View
چلسی چلسی چلسی
آره صد در صد موافقم:46:نقل قول:
خوب امشب واقعا یه بازی تاریخیه,
میلان در حالی به میدان میره نستا و تیاگو و پاتو و احتمالا بوریلو رو در اختیار داره.
رونالدینهو تو شرایط خیلی خوبیه, تو بازی آخر پاس سه تا گل میلان رو داد و تو
جدول سازنده های گل در سری آ در رده اول قرار داره.
نکته مهم به نظر من برگشت نستا و پاتو هست چون در نبود این دو بازیکن میلان از پنج بازی
آخر دو تساوی دو باخت و یک پیروزی داشت. دیوید بکام هم که مقابل تیم سابق خودش بازی میکنه باید انگیزه بالایی
داشته باشه, البته من بعید میدونم تو 11 تا اصلی باشه.
من فکر میکنم ترکیب اصلی میلان این باشه:
دیدا, آباته, نستا, سیلوا, آنتونینی, آمبروزینی, پیرلو, فلامینی, رونالدینهو, پاتو , هانتلار اگر بوریلو نرسید !
به امید پیروزی میلان
FORZA MILAN
قهرمان که بارساست ولی امیدوارم فینال به میلان یا ارسنال بخوریم آخه تو لیست فقط این دو تیم را له نکردیم
من نظرم رو ريال مادريد و منچستر و بارسلونا هست براي قهرماني...
قهرماني اروپا شخصيت ميخواد كه چلسي نداره!:31:
از بين اون 3 تا هم دوست دارم منچستر و real برن فينال...
هيچ وقت بازي منچستر و real madrid تو يك چهارم نهايي سال 2003 يادم نميره...منچستر 4-3 برد اما در كل حذف شد...!از بهترين بازيا بود:8:
امشبم منچستر 100 برنده اس...شك نكنين...بكام در مقابل فرگوسن هم بايد خيلي جالب باشه!
بازم پاشنه آشیل میلان مثل کل این فصل کار دستش داد, مدافعین کناری میلان مخصوصا فاوالی که با ورودش
میلان کلا سمت چپ رو داد به منچستر !
به نظر من چندتا نکته داشت این بازی
1. نقاط ضعف میلان دقیقا نقاط قوت منچستر بود, به نظر من منچستر این برد رو مدیون وندسار بود
همچنین قدرت تمام کنندگی که رونی به منچستر داده بود اصلا در میلان وجود نداشت. مدافعین کناری
میلان هم که اصلا در موردش حرفی نزنیم بهتره.
2.میلان از حداکثر فرصتهاش حداقل استفاده رو کرد, در صورتی که منچستر از حداقل فرصتهاش حداکثر
استفاده رو کرد.
3. تفاوت دو مربی کاملا آشکار بود, به کاری گیری بکام که نیمکت نشین بود واقعا برام جای سوال بود؟!
اگه سیدورف تو ترکیب بود و بکام به عنوان جانشین میومد بهتر نتیجه میگرفت, همچنین دیگه آوردن اینزاگی به زمین حتی اگه
هانتلار بدترین بازیکن زمین هم باشه اشتباست.من نمیدونم این جوانگرایی در عرصه مربی گری چی بود که اینجوری
گریبان بعضی تیمهای طمع کار رو گرفت؟!! شاید با دیدن پپ گواردیولا به این نتیجه رسیدن که با یک مربی جوان
و صد البته هزینه خیلی کمتر به بالاترین سطح فوتبال میرسن؟!! یعنی نمی دونستن وقتی پپ بارسا تحویل گرفت
بازم بهترین تیم جهان بود؟ نمی دونستن که ابزاری که پپ در اختیار داره بهترین در سطح خودشون هستند؟
4. سران میلان کی می خوان پول خرج کنند خدا داند, موفقیت به جز با پول خرج کردن بدست نمیاد.
در آخر هم خوب شد که سیدورف یه گل زد که کور سو امیدی به بازی برگشت داشته باشیم که حداقل دلمون بیاد
بشینیم بازی برگشت رو ببینیم.
همينه ديگه...فرق مربي با مربي اينجور جاها معلوم ميشه...مثلا با فيسك كردن بكام ميخواست چيو ثابت كنه.؟نقل قول:
ولي خدا روشكر...منچستر كه رفت مرحله بعد:31:
گل اسكولز هم اخره گل بود خداييش:27:
فقط منچستر :31: البته امسال احتمالا یا چلسی قهرمان بشه یا بارسا !نقل قول:
آره ، کاملا موافقم...نقل قول:
البته میلان که از الان اوت شده س!می مونه آرسنال.
فینال 2006 بود اگه اشتباه نکرده باشم که با آرسنال بازی کردیم و اون بازی رو 2 - 1 بردیم(توو پاریس)!
کلا خیلی دوست دارم دوباره بخوریم به آرسنال.حالا هر مرحله ای که شده.یا 1/4 یا فینال...به هرحال 1/8 که نخوردیم!
تایید میشه . اگرچه به منچستر هم بخوره و دخلشو بیاره حال میده . دیشب دلم واسه میلان سوخت !!نقل قول: