موقع ریکاوری باید گزینه Recover Windows to first partition only را انتخاب میکردینقل قول:
شاید بتونی با یک نرم افزار دیتا ریکاوری فایلها را بازیابی کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
موقع ریکاوری باید گزینه Recover Windows to first partition only را انتخاب میکردینقل قول:
شاید بتونی با یک نرم افزار دیتا ریکاوری فایلها را بازیابی کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1- لپ تاپ من (del5110 core i7) هست که 2 تا پارتیشن مخفی داره با حجم کم ( یکی fat16و دیگری fat32 هست) که با نرم افزارهای پارتیشن بندی مشاهده کردم میخواستم بدونم اینا چی هستند باید باشن؟
2- آیا اضافه کردن پارتیشن سرعت لپ تاپ رو پایین می یاره و بهتره که همین 2 تا پارتیشن باشه ؟
ممنون
اصلا سراغ paragon نرید .....paragon اکیدا ممنوع!!:13:
---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
اصلا سراغ paragon نرید .....paragon اکیدا ممنوع!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
acronis disk واقعااا خوبه ه ه ه ه :21:
راحت تغییر سایز دادم ، با چنتا برنامه دیگه نمیشد:41:
با سلام
فکر کنم این مطلب خلاصه ی خیلی از حرف های دوستان و از جمله خود بنده، باشه.
"برای پارتیشن بندی و ساخت یک درایو primary و سه تا درایو logical با فرمت ntfs (قبل، به هنگام یا بعد از نصب ویندوز 7 (64 بیتی) روی یک لپ تاپ صفر)، چه روشی تایید شده و بهتر است که ان شاء الله در آینده مشکلی برای درایو ها پیش نیاد( مخصوصا bad sector)؟"
1- پارتیشن بندی از طریق بوت با سی دی نصب ویندوز xp ؟
2- fdisk ( در صورت خوب بودن این روش، چگونه می توان فرمت درایوها رو از fat32 به ntfs برد؟) ؟
3- استفاده از نرم افزار پس از نصب ویندوز( ... , easus,mini tool partition wizard, acronic کدوم بهتره؟) ؟
2-اصلا چهارتا درایو primary به هنگام نصب ویندوز 7 بسازیم (چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟) ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
یا علی ع
:20:
سلام دوست گرامنقل قول:
نفهمیدم این پستت چه ربطی به تاپیک داشت ولی گزینه آخرت بهترین گزینست.
این همه پست ماله این بود که بعد از پارتیشن بندی درایو ریکاوری از بین نره که روی لپ تاپ های hp امکان پذیر نیست.
خیر تاثیری در سرعت ندارندنقل قول:
سلام
1- لپ تاپ من (del5110 core i7) هست که 2 تا پارتیشن مخفی داره با حجم کم ( یکی fat16و دیگری fat32 هست) که با نرم افزارهای پارتیشن بندی مشاهده کردم میخواستم بدونم اینا چی هستند باید باشن؟
2- آیا اضافه کردن پارتیشن سرعت لپ تاپ رو پایین می یاره و بهتره که همین 2 تا پارتیشن باشه ؟
ممنون
و در بعضی موارد مفید هم هستند
میتونن برنامه های مورد ظر درایو ریکاوری شما باشن
شما میتونید با برنامه paragon partition اونارو ریکاوری کنید و محتویات رو مشاهده کنید
با سلام و تشکر . ببخشید اگه جای سوالم اینجا نیست ... لپتاپ ایسر دارم و با محیط بوت ویندوز 7 پارتیشن بندی و وین 7 رو نصب کردم .
بعدا بوسیله یه نرم افزاری از حجم یکی از درایوهام کم کردم و به یکی اضافه کردم و تقریبا 100 گیگ رو بی استفاده گذاشتم .
حالا که میخوام از اون 100 گیگ استفاده کنم و درایئ بسازم بهم پیغام MBR می دهد .
کسی میدونه ایراد چیه ؟؟
سلام
يه لب تاپ اكبند گرفتم مدل ايسر 5755
براي اولين بار روشنش كه كردم يه صفحه ي سياه اومده و انگار سيستمش ليناكس هستش
نوشته كه تايپ كنيد يه دستوري رو"less gpl " ويه چيز ديگه تو همين مايعا
ميخوام ويندوز سون نصب كنم ميخوام واسم توضيح بديد براي پارتيشن بندي و نصب ويندوز
وقتی میخوایی ویندوز نصب کنی همون جا پارتیشن بندیش کن (راحت ترین راه)نقل قول: