سلام به همه دوستان عزیز.
بحثای این تایپیک رو دنبال میکردم چون میخواستم اچ پی مدل 2020 رو بخرم و اطلاعاتم کافی نبود.
از همه بچه های اینجا تشکر میکنم هم بابت سوالاتشون هم جواباشون فقط چند تا ابهام داشتم میخواستم برطرفش کنم.
اول از همه رفتم پیش یکی از مغازه دارها که مثل چی زد تو سر اچ پی دلیلش هم بحث خنک کننده چی پی یو و یا همون چیپست گرافکشون بود ایشون اظهار داشتن سیستم خنگ ککنده ایی که اچ پی داره کمی ضعیف عمل میکنه.
از دوستانی که بازی میکنن با مدل های جدید اچ پی و خصوصا مدل dv6 2020 میخوام که جواب بدن با بازی مداوم 10 ساعت با شارژ مضوعیت دما این لبتاپ به کجا میرسه
دوم : درمورد گارانتیش سوال داشتم. ظاهرا 2 تا شرکت در ایران اچ پی رو گارانتی میکنن خودشون میخواستم بدونم مزیتاشون نسبت به هم چیه؟ و اختلاف قیمتشون چقدره.
سوم: من زمانی که سیستم خونگیم رو بستم ای 7 تازه به قسمت پردازنده ها اضافه شده بود و به علت گرون بودن بیش از حدش من یک پردازنده core 2 quad گرفتم. از اون جایی که ای 7 جدید تر هست باید یک سری مزیت هایی رو داشته باشه. یک مقایسه کلی بین این 2 پردازنده میخوام و نکته دیگه ایی که وجود داره متغیر بودن سرعت ای 7 که بین 1.6 و 2.8 و اساسا اخرش این 1.6 خواهد بود یا 2.8 ؟
چهارم: شکل ظاهریش با باتری 6 سل ، 9 سل و 12 سل چقدر فرق میکنه اگه عکسی دارید برام بزارید ممنون میشه.( میخوام ببینم خیلی ضایع میشه یا نه) من حداقل 5 ساعت دار مداوم اونم با توان بالا رو ازش میخوام.
در خصوص ال ای دیش یک سوال داشتم. زاویه دیدش چقدر هست؟ ( درجه دید از سمت چپ و راست و بالا و پایین)
یک نکته دیگه از یک بنده خدایی پرسیدم گفت این هفته توی بازار قرار سری جدید اچ پی با پردازنده ای 7 بیاد. میخواستم بدونم کسی از سری جدید خبری داره یا نه. اگه داره مدلاشو معرفی کنه ممنون میشم.
موفق باشید