نقل قول:
واقعا توضیحت خوب و کامل بود.یعنی محشر بود!قشنگ گرفتم چی شد:8:
دستت درد نکنه.خیلی خیلی ممنون
شما جزء معدود کسانی بودی که در این تایپک الکی لفظ نمیومدن و واقعا راهنمایی کردن
بازم مرسی miss_ava7 :11:
نقل قول:
واقعا توضیحت خوب و کامل بود.یعنی محشر بود!قشنگ گرفتم چی شد:8:
دستت درد نکنه.خیلی خیلی ممنون
شما جزء معدود کسانی بودی که در این تایپک الکی لفظ نمیومدن و واقعا راهنمایی کردن
بازم مرسی miss_ava7 :11:
از این تاپیک خیلی استفاده کردیم...
ولی هنوز سوالم رو پیدا نکردم !
اگر تویه کلاس همه دختر باشن به الا یه پسر، اون پسر چجوری تو کلاس دووم بیاره؟
این که بابا خیلی خوبه :دی شمام سرتون رو بنداز زمین با خواهرا به تحصیل ادامه بدهنقل قول:
از این تاپیک خیلی استفاده کردیم...
ولی هنوز سوالم رو پیدا نکردم !
اگر تویه کلاس همه دختر باشن به الا یه پسر، اون پسر چجوری تو کلاس دووم بیاره؟
:31:نقل قول:
من یه درسم یه پسر پیدا نمیشه،باید تا پایان ترم 1 تیکهای دخترها رو تحمل کنم !! کسی راه حل نداره؟
واقعا چیز جالبیه
البته مونده به ادمش
ترم پیش دقیقا همین حالت رو کلاس ما داشت.پسری که تو کلاس ما بود چون چند سال از ما بزرگتره خیلی باهاش راحت تر بودیم و اونم تو کلاس با ما راحت بود ...نقل قول:
اگه شما اون تک پسر کلاسی:46:اصلا خجالت نکش خودتم بگیر!چون توجه اون همه دختر به توئه:27:
فقط ادب رو رعایت کن و خیلی صمیمی نشو.این جوری هواتو دارن
ما توی دانشگامون یه مراسمی داشتیم، که سال بالاییا از بی اطلاعی هر کس که وارد دانشگاه میشد سوءاستفاده میکردن و اونو اسکول میکردن!
مثلاً میگفتن برای استفاده از آبخوری باید از آموزش ژتون بگیری، برو به رئیس آموزش بگو اگه گفت نمیدم باهاش دعوای حسابی راه بنداز، یا اینکه میگفتن سلف دانشگاه غرب شهره (در حالیکه دانشگاه شرق شهر بود!) و ...
مواظب باشین شما توی این دام نیافتین! راهش هم اینه که اصلاً سئوالی نپرسین (حتی توی این تاپیک!) و فقط به دیگران نگاه کنید و خیلی بی سر و صدا برید دانشگاتون و بگردید!
اااااااااااااا...................نقل قول:
نمی شد کمتر بدن ؟ هر روز باید پاشم برم بویین زهرا و برگردم ؟ با این توصیفی که کردی یعنی 16 تا 18
چند روز باید برم دانشگاه ؟
موقع ثبت نام به من کارت دانشجویی موقت دادن نمی دونم به شماها دادن یا نه . در ضمن کارت تغذیه رو هم دادن .( کارت تغذیه از اون کشیدنی ها هست )
هروز که نه.....ولی نگفتی چند واحد بهت دادن.....ولی معمولا 3 روز دیگه باید بری....نقل قول:
هر روز باید پاشم برم بویین زهرا و برگردم ؟ با این توصیفی که کردی یعنی 16 تا 18
چند روز باید برم دانشگاه ؟