آره راست میگی.نقل قول:
یکی از دوستام دانشگاه زنجان قبول شده بنده خدا رفته دانشگاه واسه ثبت نام گفتن برو هشتم مهر بیا واسه ثبت نام . اون هم گفته پس چرا تو سایت سنجش اطلاعیه ندادید . گفت : ببخشین اشکال از سازمان سنجشه.
:41:
Printable View
آره راست میگی.نقل قول:
یکی از دوستام دانشگاه زنجان قبول شده بنده خدا رفته دانشگاه واسه ثبت نام گفتن برو هشتم مهر بیا واسه ثبت نام . اون هم گفته پس چرا تو سایت سنجش اطلاعیه ندادید . گفت : ببخشین اشکال از سازمان سنجشه.
:41:
ثبت نام من هم امروز صبح بود ( دانشگاه کردستان ، صنایع) خوابگاه خودگردان هم دادن واسه ترم اول
از 6 مهر هم گفتن کلاس ها شروع میشه
ترم 1 هم که خودشون انتخاب واحد اماده واسمون کرده بودن
فقط یه چیز بود که نوشته بودن داوطلبان طی روزهای آینده نسبت به ارسال تاییدیه ( ارزش تحصیلی) مدرک پیش دانشگاهی از پست سراسر کشور اقدام نمایند در غیر این صورت از تحصیل ان ها ممانعت به عمل میاد .
ازشون پرسیدم گفت : بری آموزش پرورش خودش می دونه باید چکار کنه
شما ها کسی هنوز به این مورد برخورد نکرده ؟
منم دیروز صبح ثبت نام کردم ولی موقع ثبت نام یه قسمتی بود که خودش مدرک تاییدیه تحصیلی رو پست می کرد باید 3500 تومن با کپی گواهی موقت تحصیلی رو بهش می دادی همین!!نقل قول:
ولی حالا هم می تونی بری یکی از خدمات پستی شهرتون و همین کارو بکنی
به ما گفتن از 30 ام شهریور کلاسا شروع میشه ولی فک نکنم دانشجوا تا 6 مهر بیان
میگم دانشگاه شما کجا بود من ندیدمش؟؟؟؟
یکی از بچه ها میگه من با رتبه 50 هزار رشته IT در شیراز قبول شده
خود شیراز نه غیرانتفاعی
راست میگه؟
اگر با 50 هزار کارشناسی میارن اونم دولتی شیراز باید درش رو تخته کنند
شما روزانه هستی یا شبانه؟نقل قول:
به روزانه ها خوابگاه میدن
این که شنیدم
سلام
آقا من مدرک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو گم کردم البته اصلشو حالا چکار کنم دانشگاه ثبت نامم میکنه یا نه ؟
باید چکار کنم؟
دوستان کمک کننند
من روزانهنقل قول:
تو کردستان که به همه ترم اولی ها خود گردان میدادن
( احتمالا واسه گرفتن پول بیشتر و ساختن زیر ساخت ها :31: )
گفتن از ترم دو میاین تو خوابگاه های خود دانشگاه
سلام
این گواهی تحصیلی سال ماقبل دیپلم همون کارنامه هست یا باید بریم از مدرسه گواهی بگیریم؟
بری مدرسه فکر کنم دوباره بده..به دوست من که دادن...نقل قول:
ثبت نام که میکنن ولی با مدارک ناقص که هر چی زودتر باید تحویل بدی..
نه بابا باید بری مدرسه..اونا خودشون بهت میدن هر چی لازم باشه...کارنامه دیگه چیه..:دی..البته تو اونی که مدرسه بهت میده کارنامه سال دیپلم و ماقبلشو هم داره..نقل قول: