دوستان فقط یک روزه دیگه برای دریافت جایزه ی کامل مهلت دارین . بابا رمزش که زیاد سخت نیست . نمیدونم چرا اینقدر دیر می جمبین . حتما وقتش رو ندارین دیگه . باشه .
Printable View
دوستان فقط یک روزه دیگه برای دریافت جایزه ی کامل مهلت دارین . بابا رمزش که زیاد سخت نیست . نمیدونم چرا اینقدر دیر می جمبین . حتما وقتش رو ندارین دیگه . باشه .
سلام
متاسفانه زمان تمام شد و هیچ کس هم نتونست رمز رو بگه . :13: :41:
حیف شد . ای کاش اونی که باید می بود , اینجا بود تا سه سوت رمز رو می گفت . ولی خوب دیگه . قسمت نبود که باشه . چون فقط اون یک نفر به این رمز های من آشنا هستش . گفتم شاید اینجا پیداش کنم , ولی اینجا هم نبود .
حالا بی خیال .
میریم سراغ توصیح رمز عددی :
5 - 22 - 15 -12 : LOVE
is : 9 -19
fire : 6 - 9 - 18 - 5
در مجموع یعنی : love is fire
حالا در مورد رمز نوشته ها :
هر چند که در نگاه اول شاید فقط چند تا کلمه ی بی خود به نظر بیان ولی حالا میتونین بفهمین که چقدر معنا داشتن
IN ALL OVER THE WORLD , THERE ARE SOME PERSONS THAT LIVE IN THE DEEPS OF THE DARKEST PLACES OF THE WORLD
.
.
.
فعلا همین قدرش رو به قول دوستان داشته باشین تا بقیه اش رو هم سر فرصت براتون بنویسم .
قربان شما : TE$HAK
:11:
من تا این قسمت رو در اورده بودم ولی چون به انگلیسی تسلت نداشتم دیگه نتونستم کلمه ها رو تفکیک کنم در کل جالب بود ممنوننقل قول:
IN ALL OVER THE WORLD , THERE ARE SOME
ولی هیچ چیز اون کار هایی که تو اولین پستهای اینم تاپیک وجود داره نمیشه
ممنون موفق باشید.
خیلی ممنون از این که تلاشتون رو کردین بای بدست آوردن رمز . به افتخار شما , یه طرح دیگه زدم مثل همون طرح های اولیه ولی خوب داغه داغ نیست . ماله چند وقت پیشه . گفتم شاید دوست نداشته باشین , نذاشته بودم . ولی حالا به افتخار شما . :11:نقل قول:
اینم طرحی به نام : وحشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i41.tinypic.com/33cun82.jpg
تشکر یادتون ......................
اگه فقط اینجا پست بدی و کارات رو بزاری شک ندارم مدیران تو رو کاربر فعال فلان جا میکنن میبینم تاپیکت بالای بالا قرار داره جالبه
البته تلاش شما هم ستودنی هست این سایه که رو چشم راستشه خیلی بیسته
یه چند تا کاردیگه بزار حال کنیم:دی
موفق باشید:43:
من دارم یه طرح گیف میزنم از جناب aQoa اونی که هی حذف میکنه و انتقال میده تا العانش حدود %40 کار رو امجام دادم که تو امضام وجود داره.
o
موفق باشید:43:
خیلی خیلی ممنون
این روز ها خیلی وقت کم دارم . روز به روز کارهام سنگین تر میشن و اصلا فرصت کارهای متفرقه مثل فوتوشاپ رو ندارم . ولی تمام سعیم رو میکنم تا در اسرع وقت کار هام آماده بشه .
طرح aqoa هم خیلی قشنگه . مبارک صاحبش جناب aqoa .
اینا بابا مقام بده به ما نیستن . همین که شما کارهای ما رو نگاه میکنی , و نظرهای جالبت یک دنیا برم ارزش داره . مقام میخوام چه کار .
قربان شما : TE$HAK
سلام دوستان
ببخشید اگه کارهام چند روزیه که دیر میرسه . باور بفرمایید کارهام خیلی رو سرم ریختن تا جایی که جایی برای سر خاروندن بهم نمیدن .