سلام
واقعاً که متأسفم برای اون شخص یکی نیست به ایشون بگه اگه این رفتگر مؤمن نبود که تو الآن این یک میلیاردو از دست داده بودی ...وای بر حال این شخص ... آخه صد تومان چه درصدی از این یک میلیارد بود...
متأسفیم.......
Printable View
سلام
واقعاً که متأسفم برای اون شخص یکی نیست به ایشون بگه اگه این رفتگر مؤمن نبود که تو الآن این یک میلیاردو از دست داده بودی ...وای بر حال این شخص ... آخه صد تومان چه درصدی از این یک میلیارد بود...
متأسفیم.......
خب يهو ميگفت پول نميدم بهتر بود كه 100تومن هم چيزيه در مقابل 1ميلياد تومن.
عجب آدمايي پيدا ميشنا.
من دوباره دیروز رو ندیدم ....
میگم یکی میشه جریان اون دختره رو تعریف کنه که مهمونشون بود من اخراش دیدم که همش گریه میکرد و با پدرش حرف میزد قضیه ش چی بوده؟
از دوستان کسی اون برنامه رو کامل ندیده،جریان گریه کردن رو توضیح بده!!!!
سلام...نقل قول:
آقا برنامه امروزش بد نبود...
حالم به هم خورد از اون يارو صاحب پوله ...
خاك بر سرش!
لطفا توضیح میدید جریان چی بوده؟! من که متاسفانه ندیدم :(
من از طرفداران شدید احسان علیخانی هستم و همیشه برنامه رو نگاه میکنم ;)
پس اون شبی که مهمونشون رفتگر شهرداری بود رو توضیح بدین دیگه بی زحمت!نقل قول:
اون برادر رفتگر یه کیف پیدا میکنه که یک میلیارد و خورده ای توش پول بوده و بدون اینکه حتی یه هزار تومنی هم از اون پول برداره کیفو تحویل صاحبش میده. صاحب ناخن خشک کیف هم صدهزار تومن مژدگونی میده بهش.احسان علیخانی هم از پشت دوربین صاحب پولهارو حسابی کنف میکنه.خودت قضاوت کن صد هزار تومن در برابر یک میلیارد پولیه که داد به رفتگره؟نقل قول:
مرسی... اون جریان گریه رو هم که دوستمون بالا گفتن چیه؟؟؟که همش داشت گریه میکرد.!!!نقل قول:
اون رو دقیق ندیدم ولیتا اونجایی که میدونم قضیه از این قرار بود که پدر و مادر اون دختر از هم جدا شدن و فکر کنم مادرش هم از دنیا میره و پدرش هم بیخیال دخترش میشه دختره هم از فشار روحی میلد خودشو از بلندی پرت میکنه که در اثر این حادثه قطع نخا میشه. بیچاره هشت ساله که پدرشو ندیده.خیلی ناراحت کننده بود نه؟؟؟نقل قول: