این lego rock band فقط برا ds هست یا واسه psp هم هست؟؟؟
Printable View
این lego rock band فقط برا ds هست یا واسه psp هم هست؟؟؟
ببخشید این سوال رو می کنم (کسی هم جواب بی مورد نده !) ، مگه نگفتن بنیاد ملی بازی های رایانه ای ... هم حضور داره ! پس چرا یه عکس هم ازش نیومد ؟ کسی هیچ خبری دربارش نداره ؟
آره راست میگی!نقل قول:
ببخشید این سوال رو می کنم (کسی هم جواب بی مورد نده !) ، مگه نگفتن بنیاد ملی بازی های رایانه ای ... هم حضور داره ! پس چرا یه عکس هم ازش نیومد ؟ کسی هیچ خبری دربارش نداره ؟
شاید خالی بندی بوده!
چون اگه بود حتما چیزی منتشر می شد!
================
در ضمن کنفرانس خبری FIFA 10 رو می تونید از لینک زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه که این خبر رو هم بنیاد ملی بازی های رایانه ای ، پرس تی وی و حتی BBC هم تایید کردن !:18:نقل قول:
اما تو اخبار خودمون که من این چند روز دیدم هیچی نگفت !!
اینا برای خودشون هم ارزش قائل نیستن خداییش !!!این مخفی کاریهاشون برای چی هست خدا داند!!!
برای psp نمیاد .نقل قول:
کنفرانس رو دانلود کردم (حجمش 63 مگ بود) ، بعد هرکاری کردم و بار هر پلیری کار کردم باز نشد، کانورتش هم می خواستم بکنم نمیشد:31: باید زوری آنلاین نگاه کرد:41:نقل قول:
gamescom: Celebrate the Games
بزرگ ترین نمایشگاه بازی و سرگرمی در جهان!
gamescom 2009 یه موفقیت کامل و اون تمام رکرود ها رو شکست: 245.000 بازدید کننده و 458 ارائه دهند از 31 کشور جهان, gamescom رو تبدیل به بزرگ ترین نمایشگاه بازی و سرگرمی در جهان کرد!
همچنین از نظر یک هیئت بی طرف بهرتین بازی های این نمایشگاه به صورت زیر هستش:
StarCraft II - Wings of Liberty برنده بهترین نمایش
Uncharted 2: Among Thieves بهترین بازی کنسول
The Legend of Zelda: Spirit Tracks بهترین بازی موبایل
Aion بهترین بازی آنلاین
Call of Duty: Modern Warfare 2 بهرتین بازی PC
Mario and Sonic at the Winter Olympics بهترین سرگرمی خانوادگی
همچنین gamescom 2010 در کلن و از تاریخ 18 - 22 آگوست برگزار خواهد شد!
منتظر پیش نمایش های جدیدی از این نمایشگاه باشید!
Nanosuit 2 برای Crysis 2 !!
در gamescom هفته گذشته, Cevat Yerli از Crytek , مشخص کرد که در Crysis 2 از آخرین نسخه تکنولوژی سخت افزایه Nanosuit 2 برای نبرد های مدرن استفاده خواهد شد! نسل دوم Nanosuit آخرین پیشرفت Crynet Systems در تکنولوژی نبرد رو نشان داد!
اطلاعات بیشتر در مورد Nanosuit 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crysis 2 در حاضر حال در حال ساخت می باشد و برای PC, Xbox 360 و PS3 منتشر خواهد شد!
کد:http://www.videogamer.com/news/crysis_2_nanosuit_2_revealed.html
نانو سوئیت 2 یک تکنولوژی جالب بود من یکی که لذت بردم ازش به همه توصیه می کنم تریلر نانو سوئیت رو دانلود کنن و ببینند. بسیار زیبا توی اون تریلر جزئیاتش رو به نمایش می ذاره