چجوری میشه Virtualization cpu رو فعال کرد?
Printable View
چجوری میشه Virtualization cpu رو فعال کرد?
داخل سایت مایکروسافت گفته شده این گزینه رو از داخل ستاپ بعد از نصب xp mode فعال کنیدتو سایت دوم هم مسیرش یک نمونه داخل مادریورد گیگا نمایش داده که گزینه enable انتخاب شده:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممکنه که اصلا" سی پی یو این قابلیت رو نداشته باشه کلا ؟ من پیدا ش نکردم از داخل تنظیمات مادر بورد ...
پ.ن : من میخوام یه نرم افزاری که ویندوز 7 ساپورت نمیکنه و در xp میشه نصب کرد رو نصب کنم از compatibility (راست کلیک روی فایل setup و در داخل (properties) ) نمیشه برای این کار استفاده کرد ؟
اگر این گزینه داخل ستاپ نباشه که بتونید فعالش کنید یعنی cpu شما ساپورت نمیکنه ازحالت compatibility هم که خودتون اشاره کردین میتونید استفاده کنید طبق شکل پایین روی فایل خودتون کلیک راست بطور مثال از کادر کشویی ویندوز xp رو انتخاب کنید تایید کنید تست کنید.نقل قول:
سلام ویندوزxpام دچار مشکلی شده بودواون این بود که در اجرای بعضی برنامه اخطاری ظاهر میشد که فایل msvcrtdl رونمیتونه پیداکنه گفتند این کارهارو انجام بده 1.با استفاده از سی دی ویندوز XP سیستم رو بالا بیارید. مثل زمانی که می خواید یه ویندوز جدید نصب کنید.
2.در صفحه ی نصب از دکمه ی R استفاده کنید تا به قسمت Recovery console برید.
3. از لیستی که نشون داده می شه شماره ی ویندوزی که می خواید تعمیر کنید رو بزنید و enter کنید.
4.پسورد Admin رو وارد کنید. اگه پسورد نداره فقط اینتر کنید.
5.دستورات زیر رو به ترتیب تایپ کنید و بعد از هر کدوم اینتر کنید. به فاصله ی بین سوئیچ ها توجه داشته باشید:
cd system32
ren msvcrt.dll msvcrt.old
:درایو سی دی (مثلاً :H
cd \i386
expand msvcrt.dl_ C:\windows\system32
(که C درایو نصب ویندوز است.) من هم انجام دادم هرکارکردم صفحه مربوط به ریکاوری کنسول رو پیدا نکردم خواستم ابروشو درست کنم زدم چشمشو کور کردم یک ویندوز دیگه نصب شد وحالا دیگه ویندوز سونم بالا نمیاد لطفا کمکم کنید که چکار کنم سونم مجددبرگرده واون ویندوزهای اضافی رو چطوری پاک کنم؟
برای ریکاوری کنسول طبق لینک اول باید میرفتین و اما برای ویندوز 7 شما اگر الان که دو تا ویندور دارین اون یکی ویندوز داخل اون یکی درایو قرارداره برای درست کردن ویندوز 7 باید dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین تو صفحه اول از اون پایین گزینه repair and computer انتخاب کنید همینطوری بعدش next بزنید تا به صفحه آخر برسین که دارای چند گزینه هست تو صفحه آخر گزینه startup repair انتخاب کنید وقتی که کارش تموم شد سیستم ریستارت شد ببینید فیکس شده اگر بازم به همون صورت بود برنامه Visual BCD رو از لینک پایین دانلود طبق شکل عمل کنید برای سئوال خودتونم یک تاپیک جدا میزدین.نقل قول:
دوستان سلام
من xp mood رو از اینجا دانلود کردم ولی تو نصبش موندم که چه جوریه. یه عکس ازش گرفتم. لطفا راهنمایی فرمایید چطوری نصبش کنم.
سلام. از کجا دانلودش کرديد اينو آخه بايد فرمتش exe باشه که با دابل کليک اجرا ميشه ولي الآن مال شما فرمتش bin هستش!!نقل قول:
از اینجا دانلودش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم توش موندم اگه نصب نمیشه پس واسه چی گذاشتنش ؟
پدرم در اومد تا دانلودش کردم آخرش چی یعنی سرکار بودم !!!
دوست عزیز اولاً لازم نبود از کل صفحه ی نمایشگرت عکس بگیری! با همون Snipping Tool یک عکس کوچک از مشخصات فایلها میگرفتی کافی بودنقل قول:
دوماً اون فایل اصلی ایمیج که 550 مگ هست رو یا با Nero روی CD رایت کن(باید در حالت Image to Disk رایت کنی) و یا راه ساده تر اینه که با یک برنامه ی قوی مدیریت ایمیج ها مثل Daemon tools اون فایل ایمیج رو باز و فایلهای داخلش رو یکجا کپی و بعد اجراشون کن