--------------------------------
Printable View
--------------------------------
نه اونطوری هم که شما میگید نیست تا 3.4-3.6 با استوکش مشکلی نداره مگه اینکه بخوای خنک باشه!نقل قول:
شرمنده که وارد بحث میشم. فقط می خواستم بدونم برای خنک کننده هم بودجه در نظر گرفتی یا نه؟
حقیقتش من خودم یک 10 روزی هست که i7 920 گرفتم و متوجه شدم که دمای سی پی یو چه در زمان بیکاری و چه در زمان لود خیلی بالاست. همه چیز رو هم چک کردم و به این نتیجه رسیدم که فن استوک این پردازنده ضعیفه.
اگه بتونی یه کولر برای سی پی یو تهیه کنی خیلی خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حال یه v8 یا v10 بسیار مناسبه برای 4.0
کیس من یه فن عقب و یه فن جلو داره، به علاوه یه فن هم وسط کیس. تمام قطعات هم چک کردم و سالم هستند. به این دماها یه نگاهی بنداز...نقل قول:
این دمای سیستم من در زمان بیکاریه:
و این هم نتیجه تست با Prime 95 بعد از 16 دقیقه:
در سایتها و فرومهای خارجی هم سرچ کردم و متوجه شدم که افراد زیادی این مشکل رو با این cpu دارند.
تصمیم گرفتم برای سیستم یه v8 تهیه کنم. بنابراین دیروز به پاساژ ایران رفتم و با کمال تعجب دیدم که 150 تومن شده بود (دریاکامپیوتر). V10 هم 200 تومن.
حالا موندم چیکار کنم؟
پس باید به دنبال Air های دیگه باشید .نقل قول:
در سایتها و فرومهای خارجی هم سرچ کردم و متوجه شدم که افراد زیادی این مشکل رو با این cpu دارند.
تصمیم گرفتم برای سیستم یه v8 تهیه کنم. بنابراین دیروز به پاساژ ایران رفتم و با کمال تعجب دیدم که 150 تومن شده بود (دریاکامپیوتر). V10 هم 200 تومن.
حالا موندم چیکار کنم؟
Thermalright Ultra 120 Extreme
Cooler Master Hyper Z600
و گزینه آخر اگه دو تا بالایی پیدا نشد :
Zerotherm NV120 Premium
البته باید براشون کیت مخصوص LGA1366 تهیه کنید .
پی نوشت : این چه وضعیه >>> V8=150 ؟!!!:18:
خب تست پرایم که از دور خارجه! شما اینتل بورن می گرفتی یا occt بیشتر هم میشد به هر حال دمای مجاز رو و فاصله ترو قبلا دیدیم ولی برا یخنک شدن بهتر باید ر فت سمت ultra air cooling که چند نمونه دستان معرفی کردن v8 هم 70 حد ود ا قیمت داشتم دوباره یه سری .... هیچی بابا ولش :دی
دوست عزیز. این قطعه رو در حال حاضر محاله به این قیمت پیدا کنی. من خودم ایران و رضا رو زیر و رو کردم. کلا خنک کننده i7 خیلی کمه.نقل قول:
مشکلی نیست. من به اون شکل نیاز به اورکلاک ندارم. حداکثر تا 3.2 گیگاهرتز که استوک هم پاسخگوئه.نقل قول:
دوست عزیز. این قطعه رو در حال حاضر محاله به این قیمت پیدا کنی. من خودم ایران و رضا رو زیر و رو کردم. کلا خنک کننده i7 خیلی کمه.
منم قیمت الانش رو نگفتم!کاذب هست!نقل قول:
دوست عزیز. این قطعه رو در حال حاضر محاله به این قیمت پیدا کنی. من خودم ایران و رضا رو زیر و رو کردم. کلا خنک کننده i7 خیلی کمه.
آره بر ای 3.2 اصلا مشکلی نیستنقل قول:
مشکلی نیست. من به اون شکل نیاز به اورکلاک ندارم. حداکثر تا 3.2 گیگاهرتز که استوک هم پاسخگوئه.
دوستان، قیمت ارزون ترین GTS 250 یک گیگ چقدره؟ می خوام 2 تا بگیرم و SLI کنم.
ارزونترین رو نمی دونم ولی Zotac GTS250 1GB حدود 180-190 تومن هست . به نظر من ارزش نداره همچین کاری بکنید . اولا کاراییش در حد 4850X2 هست و ثانیا با خرید 4770 CF میتونید با 300 تومن پول همین کارایی رو داشته باشید و 80-70 تومن هم صرفه جویی کنید. ضمنا مصرف کمتری هم خواهد داشت .نقل قول:
دوستان، قیمت ارزون ترین GTS 250 یک گیگ چقدره؟ می خوام 2 تا بگیرم و SLI کنم.