با سلام به ویوتی داران عزیز من یک فریمور KE990AT-V10g-FEB-10-2009-OPEN-CIS-OFF.dz دانلود کردم اما نمیدونم چه طوری نصبش کنم راهنماییم کنید
Printable View
با سلام به ویوتی داران عزیز من یک فریمور KE990AT-V10g-FEB-10-2009-OPEN-CIS-OFF.dz دانلود کردم اما نمیدونم چه طوری نصبش کنم راهنماییم کنید
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم:40:
خوشحالم که باز عمری باقی بودو تونستم دوباره سری به این فروم بزنم
امیدوارم حال همه دوستان خوب و خوش باشه و همه در سلامتی کامل باشند:20:
چند روز قبل توی نت دنبال کارهای خودم بودم که بطور اتفاقی فریمور ورژن 10F فارسی پارس کامتل را دیدم که یکی از بچه ها آپلود کرده بود, من هم دانلودش کردم و براتون آپلود کردم که لینک دانلودش را در پست دوم قرار دادم, امیدوارم کسانیکه گوشیشون فریمور فارسی ندارن بتونن از این فریمور استفاده کنند و لذت ببرند...
فقط خواهشا قبل از استفاده این چند خط پایین را هم بخوانید:
آن شخصی که این فایل را آپلود کرده بود, به نام مستعار Merlin کامنت گذاشته بود و درخواست کرده بودن بعد از دانلود کردن یک صلوات برای مادربزرگشون بفرستید...:11:
با تشکر از مرلین جان و تمامی دوستانی که به خواست ایشون احترام میذارن...:11:
http://www.4shared.com/file/117408590/43bf9918/Backup__v10g_Farsi.html
با سلام خدمت دوست گلم این کار نمیکنه اگه دوباره بذاریش ممنون میشم چون خیلی نیاز دارم
سلام و خسته نباشید ..
لینک فارسی شده ورژن 10g خرابه اگه میشه دوباره آپلود کنید ممنون میشم ..
http://www.4shared.com/file/117408590/43bf9918/Backup__v10g_Farsi.html
من گوشیم حافضه داخلیش پر شده
من تو گوشیم theme manager نصبه میتونم تم cyl نصب کنم؟
دمتون گرم چنتا تم بزارین. خواهشا.:18:
سلام من گوشيم زرد موندهوچيکا کنم؟تورو خدا
يكي از بزرگترين مشكلاش هست من هم يه زماني اين گوشي رو داشتم ولي هر چي سعر كردم نتونستم باهاش اينترنت وصل بشم:41:نقل قول:
اقا من یه گوشی LG مدل KE970 shine دارم. هر کاری می کنم بره اینترنت نمی شه. یعنی وقتی اپراطور واسم تنظیمات GPRS می فرسته توو پروفیال Proifile سیو نمی کنه. چیکار کن
این تاپیک هنوز پابرجاست .....
پابرجاست....:46:نقل قول:
سلام دوستان من میخوام یک ویوتی حدود ۲ سال کار کرده ولی نسبتا تروتمیز بخرم میشه بگید چند میرزه اصلا گوشی خوبی بخرم
سلام دوستان ........
ميخواستم ببينم نميشه ku990i رو فارسي كرد يا حداقل برنامه باشه كه بتونه اس ام اس فارسي بخونه:41:
... سرويس شديم به خدا .... ممنون اگه راهنمايي كنيد :10:
الووووووووووووو .. كسي نيست جواب بده :19:نقل قول: