واقعا شورشو در اوردن !نقل قول:
من خودمو کشتم تا تو بازی سرزمین خوشحالی همه ی ناراحت هارو بزنم ! امتیاز ام شد 362 . یارو زده 16022 !!!!!!!!!!!!!!:18:
آخه مگه میشه ؟؟؟؟
Printable View
واقعا شورشو در اوردن !نقل قول:
من خودمو کشتم تا تو بازی سرزمین خوشحالی همه ی ناراحت هارو بزنم ! امتیاز ام شد 362 . یارو زده 16022 !!!!!!!!!!!!!!:18:
آخه مگه میشه ؟؟؟؟
BUG !!! :دي ! بساط اين سايت رو احتمالا به زودي جمع مي كنن !!! من هم موندم يكي از اين جايزه مايزه هاش رو ببريم ! بلكه تا قبل از بستنش يه جيزيش هم به ما برسه !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * 10 500 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 427 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 6545 امتياز
خدايا !!! 6545 امتياز !!! اونم توي يه بازي !! عجب !!!!
منم عضو شدم اسم من رو هم بزنيد.
Rassool
سلام دوستان
منم امدم
amin4000
سلام به همه
منم چند وقتی هست عضو این سایت شدم تازه تاپیک رو دیدم
نام کاربری من Reza_994
یه سوال داشتم: مثلا من میتونم یه نفر رو زیر گروه خودم کنم و آن نفرهم من را جز اعضای تیمش کند
با تشکر
پس چرا الان جایزه هاش فقط کتاب هستش ؟
جایزه ها که تموم بشن دوباره یه جایزه دیگه میاد ! شما می تونید فعلا امتیاز جمع کنید تا وقتی که جایزه ها عوض بشن .نقل قول:
ببخشید یه سئوال دیگه داشتم یه جا تو سایت 3tark نوشته که از امتیاز دوستانتان امتیاز بگیرید چطوری این کارو میکنیم ؟ مرسی
با اضافه کردن دوستان خود به لیست دوستان !!!نقل قول:
تو پست های قبلی توضیح دادم !!