نقل قول:
ميخواستم بدونم درسته كه تو كنكور سراسري 6 تا سوال مربوط به هندسه است ؟ يا اينكه بيشتره؟
من سعید نیستم اما 8 تا میاد
نقل قول:
تعداد سوالهايي كه از آمار و مدل سازي و جبر و احتمال ميدن چند تاست؟
یه چیزی بهت بگم،درسته سوالها تقریبا هرسال به تعداد خاصی میاد اما هیچ تضمینی نیست که مثلا سال دیگه هندسه 10 تا نیاد
از آمار معمولا 2 تا و از جبر 2-3 تا میاد .هرچند جبر مباحث مشترک با گسسته زیاد داره
نقل قول:
راستي براي زبان انگليسي چه كتابي پيشنهاد ميكني تو تابستون بخونم؟(چون من تازه سوم رو تموم كردم)آيا كتاب انگليسي كنكور گاج يا قلم چي خوبه يا انگليسي 3 اونها؟
به نظر من کتاب زبان 1 و 2 پیش دانشگاهی نوشته ی شهاب اناری از انتشارات مبتکران فوق العادست.الانم وقت داری میتونی خیلی پیشرفت کنی
نقل قول:
در ضمن من شيمي 2 ام ضعيفه اما شيمي 3 خوبه ميخواستم براي شيمي 2 كتاب پيشنهاد بدي (آموزشي باشه) و همچنين براي شيمي 3 چه كتاب تستي مناسبه (ميخوام جواباش خوب توضيح داد شده باشن) آيا مبتكران خوبه؟
یکی از معدود کتاب هایی که کاملا واسه کنکور مورد تایید همه هست همین کتابای مبتکران نوشته ی بهمن بازرگانی هست،شک نکن بهترینه
نقل قول:
و در پايان اگه درس هاي اختصاصي پيش رو معرفي كني و ارتباتشون با درس هاي پايه رو مختصر بگي يه دنيا ممنون ميشم!
دیفرانسیل ====>حسابان و ریاضی پایه
گسسته =====>جبر و احتمال
تحلیلی===>میشه گفت با هندسه پایه
فیزیک پیش====>با مبحث دینامیک و مکانیک فیزیک 2 دبیرستان
شیمی پیش===>اگه فصل آرایش ها و محاسبه ی غلظت ها رو یاد داشته باشی خیلی به کارت میاد