مرسی !
خواستی به تاپیک شاهین نجفی هم بیا !
اون جا با بچه ها قصد تحلیل تک به تک آهنگ های شاهین رو داریم !
اگر شاهین گوش میدی بیا !
Printable View
مرسی !
خواستی به تاپیک شاهین نجفی هم بیا !
اون جا با بچه ها قصد تحلیل تک به تک آهنگ های شاهین رو داریم !
اگر شاهین گوش میدی بیا !
دمت گرم،خيليتحليل توپي بود.با همه جاش موافقم به جز اين يه تيكه:
به نظر من منظورش بعضي كشورهاي خارجيه چون اين فردي كه اسم بردي منفعت زيادي نميتونه ببره از اين جريان.نقل قول:
و روباه هم که کمی فکر کنید ! واضحه ! این وسط کی واسه خودش دنبال منفعت بود و مدام حرفش رو تغییر میداد !
ترازو سمت هر کی بود میرفت با اون !
آقای رفسنجا/نی ... !!! ( البته برداشت من هست )
البته هر كي يه نظري داره،شايدم نظر شما درست باشه.
در هر حال خيلي ممنون از تحليل عاليتون
سلام بچه ها
ساعت 12:20 دقیقه ی شب بود که دیدیم محمد بیاک عزیز تو یاهو آن شده
حال و احوال کردیم(فکرشو نمیکردم جواب بده)
بعد از کار جدیدش پرسیدم!گفتم هفته ی دیگه میاد!یه ترک اجتماعی خونده
ازش تعریف و تمجید کردیم و کلی قربون صدقه ی ما رفت و بسی متعجب شدیم از این همه خودمونی بودن با هوادارا
ازم پرسید ترک جدیدم بالای بالاییم رو شنیدی منم گفتم آره!عالی بود!ولی ترک های اجتماعیت روبیشتر دوس دارم!!اونم گفت ولی این چیزا تو زندگی واسه منم پیش میاد...:40:
بعد گفتم کار آخری هات واقعا قوی بودن.گفت منظورت کدوماست؟منم گله و بذار برم و مینویسم رو مثال زدم
گفتم با ترک زندگی زیاد حال نکردم!کلا به محمد بیباک ترک های مثل زندگی و من مجرم نیستم نمیاد...صداش به آدم آرامش میده پس بهتره ملایم بخونه تا اعتراضی...اونم گفت چشم....البته گفتم تسکت زندگی قشنگ بوداااا...
در مورد ترک مینوسم بهش گفتم:بابا یه کمی صریح تر تکست بگو.خیلیا منظورت رو تو ترک مینویسم نفهمیدن و همه فکر کردیم 2 پهلو خوندی.خندید و گفت آره!متاسفانه خیلیا نفهمیدن ولی جریان اون مثال ناخدا بیباک درست بود!این طرف میبینی یه جوون با یه دست بند سبز ...
در مورد کلیپ گله هم گفتم که عالی بود و در آخر که داشتم باهاش خداحافظی میکردم محمد گفت حرفات بهم انرژی داد!!!:31: (آخ من قربونش برم)
کلا گفتیم تا هفته ی بعد منتظر کار جدید باشید...
محمد گفت حرفای من درست بوده ؟؟؟ :31:نقل قول:
اون مثال ناخدا بیباک درست بود!این طرف میبینی یه جوون با یه دست بند سبز ...
ضمنا این آهنگ ما بالاییم کی اومد ؟؟؟ رپفا که چیزی نذاشته بود !
این اهنگ تو البوم احسان غیبی بود ...نقل قول:
ضمنا این آهنگ ما بالاییم کی اومد ؟؟؟ رپفا که چیزی نذاشته بود !
آره و گفت متاسفانه خیلیا نفهمیدن آهنگ مینویسم رو...نقل قول:
تو کالکشن نوروزیه احسان غیبی بودنقل قول:
اینم لینک دانلودش:
کد:http://www.rap3da.ir/616-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DA%A9-%D9%88-%D8%A7%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%BA%DB%8C%D8%A8%DB%8C--%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%85.html
feli جان خيلي ممنون.حالا آي دي بي باك چي هست؟!!!!!!
id بیباک منم میخوام......:19::19:
جز بیباک دیگه کیا رو دارین؟؟؟؟؟
به منم بدین از این چیزا.........
bibak_rapperنقل قول: