فکر کنم مشکل از کرکش باشه.نقل قول:
یه کرک دیگه رو امتحان کنید
Printable View
فکر کنم مشکل از کرکش باشه.نقل قول:
یه کرک دیگه رو امتحان کنید
سلام
لطفا یکی از دوستان اگر کرک دیگری در اختیار دارد , در این تاپیک هم بگذارد :10:
ممنون
آیا این بازی روی سیستم های 64 بیتی مشکل داره ؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
happyfeat
من بازی رو نصب کردم و اوایل بازی را رد میکنه و وقتی که می خواهد از صفیینه بیرون بیاد و به محض اینکه می خواهد وارد بازی بشه میپره بیرون و بازی بسته میشه روی ویندوز 7
ولی داخل پوشه بازی , یه فایلی با نام AVP هست که اون رو اجرا می کنم وارد بازی می شه و یکم که جلو می رم یهو میپره بیرون از بازی :18:
دوست عزیزنقل قول:
mehdi30nema من که boysteam را گرفتم و الان هم مرحله 6 هستم و فعلا هم مشکلی نداشتم .
از چه ویندوزی استفاده می کنید ؟
یه نفر بیاد در مورد بازی کمی توضیح بده مخصوصا گیم پلی ..........
جذاب هست یا نه ............
گرافیکش در چه حده.............
مردیم از بی بازییی...................................... ...............
اصلا ارزش خرید داره یا نه.....................
من که خریدم بازی در 2 تا دی وی دی 1000 تومان ناقابل.برای همین همه جور بازی متوسط میگیرم. هر چند نصب برای من 70 دقیقه طول کشید چون گفته بود 45 دقیقه تا 1 ساعت طول میکشه ولی من کارای دیگه هم میکردم یکی طولانی شد.
شما میتونید رو سه حالت انسان , Alien وPredator بازی کنید.در کل فکر کنم یک داستان بیشتر نداشته باشه ولی الان که من از روی سه حالت هر کدومشون رو به 7% رسوندم هر کدوم حالت رو که برید باعث میشه داستان رو بطور کامل بفهمید..گرافیک بازی برای من که خوبه هست. حداقل این چند وقته از بس گرافیک بازی های مزخرف دیدم به این یکی یک علاقه مند شدم.
حالت انسانش یک چیزی میشه تو مایه بازی 2 Fear میشه .یک انسان که با اسلحه های معمولی ماموریت ها رو انجام میدید
تو حالت Alien که به نظر من بهترین حالتش هست می تونید از در دیوار بالا برید و با دم مبارک بازی کنید ,و موجودات مقابل رو با روش های متفاوت از هم بدرید
سوم حالتش که predator باشه یک چیزی میشه تو مایه ها Unreal , section که شما میتونید نامرئی بشیم و دارای دو ابزار در دستتون هستید که با اونا میتونید به چند روش بکشید.من با این حالتش رو زیاد حال نمیکنم
برای فهمیدن نوع گرافیک برید عکس روشن Gamespot رو ببینید.player ها هم 7.7 به بازی دادند.کاش کی میشد اینجا هم یک سیستمی راه بندازن بچه های فروم هم بتونن نمره بدن به هر بازی
کلا سازنده ها طوری بازی رو ساختن که طرفدار هر نوع گیم پلی رو بازی کنه.توصیه من این که بازی رو بخرید
سلام من بازی را نصب کردم و چند دقیقه ای بازی کردم بازی برای من در بعضی مواقع از 60 فریم به 25 تا 20 فریم افت میکنه سیستم من هم 8800 GTX با 4 گیگ رم و Q6600 هست میخوام بدونم این مشکل از بازی هست یا از جانب من هست شما هم افت فریم دارید؟
سلامنقل قول:
دوستان کسی نبود بنده رو راهنمایی کنه. این باز یکه نیاز به برنامه gfwlive نداره . پس چرا وقتی از باز ی میام بیرون سیو میپره و هیچ سیوی وجود نداره.؟
سلام
انگار خودمون باید به داد خودمون برسیم !
دوستانی که به هر نحوی با اجرای این بازی مشکل دارند , لطفا بیان و سیستم عامل و مشخصات سیستمشون رو دقیق بنویسند تا بالاخره می فهمیم که مشکل از کجاست !
در مورد خودم :
Windows seven 64 bit
VGA 1 GB 9400
Ram 4 GB
CPU core 2 dual 2.6
لطفا شما هم مشخصات رو بنویسید بالاخره راه حلی پیدا میشه .:10:
نقل قول:
من توی سون بازی میکنم و هیچ مشکلی ندارم به این برنامه برای سیو این بازی نیازی نیست
خودش سیو میکنه شما احتمالا نسخه بازیت ایراد داره یا اگرم بازیت کرک داشته حتما کرک مشکل داره
چون نسخه من در چهار dvd بود و یک بار نصب بود یعنی به صورت پرتابل اجرا میشد
در ضمن یک سوال داشتم دقیقا تا کجای بازی رفتی چون خوده بازی به وسیله چک پوینت سیو میشه
یعنی اگر در هر بار بازی کردن به چک پوینت بعدی نرسید نمیتونید بازی رو سیو کنید شما دقت کن
ببین گوشه تصویر علامت چک پوینت میاد که سیو کنه یا نه در ضمن با گرافیک بالایی که بازی داره متاسفانه
برای pc بد پورت شده برای همین بعضی جاها توی سیستم های قوی هم حتی بد فریم میده بهترین
راه هم اینه هر وقت به چک پوینت بعدی رسیدید ادامه ندید از بازی بیاد بیرون یعنی برید به منوی بازی
دوباره بازی رو لود کنید بازی سبک میشه البته برای من جواب داده :27: من تا آخر رفتم مرحله آخر خیلی
نفس گیره:18: البته در حالت Marine
با اینکه گرافیک قشنگی داشت....اما اصلا باهاش حال نکردم....
به نوعی...منو یاد doom3 مینداخت...
همون فضای تاریک.... و موجودات خفن
این فقط نظر منه....بدرد کسانی میخوره که از ژانر ترسناک خوششون میاد...وگرنه نو آوری نداره هیچی
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون. منم روی سون بازی می کنم. و من بازی رو دانلود کردم. فکر همونجوری باشه که شما میگید یعنی یبار نصب. و بعد از نصب بازی اجرا میشه . بله یه جورایی پرتابله چون حتی تو لیست unistal ویندوز هم نیومده چه برسه به منوی استارت. فکر کنم کرک باشه. در مورد مرحله هم من دو مرحله رو با marine تموم کردم و بعد از بازگشت مجدد به بازی متوجه شدم که سیو پریده و باید از اول بازی کنم. نمی دونم چکارش کنم.