بابا شما یک گشتی بزنین ببینین این اویل 1 تو نت گم و گور شده!!!!
Printable View
بابا شما یک گشتی بزنین ببینین این اویل 1 تو نت گم و گور شده!!!!
نقل قول:
مگه قرار نیست آپش کنی؟؟؟؟:19:
مطمعني دوست من؟نقل قول:
نميخوام بحث كنم يا به قول آقا رضا پست اسپم بدم
ولي من كه شك دارم
همون اويل 1 كه دارين سعي ميكنين رو موبايل بازي كنين از تمام دكمه هاي دسته استفاده ميكنه
چرا اونايي كه ميگن بازي رو اجرا كردن تا ازشون سوال ميكني يا ازشون ميخواي كه بگن چجوري بازي رو اجراييدن از توضيح دادن راجع بهش در ميرن
يا وقتي ازشون ميخواي كه لينك بازي رو كه DL كردن و با اون اجرا كردن رو بدن يه جوري قضيه رو ميپيچونن
ما كه بخيل نيستيم...اميدوارم موضوعي كه تو تاپيك هاي خارجي زير خاكي شده رو شماها بحليد
بابا چی دارین میگین؟؟؟
من الان لینک اوبل 1 رو پیدا کردم که uc هست و حجمش خیلی زیاده!!
اونیی رو هم که دیدن تبدیل کردن برای اجرا روی psp!!!!
دوست عزیز شما اشتباه فهمیدید ...... اون سایت منظورش بازی های پلی1 برای PSP هست ....
دوستان این ورژن جدید و ریپک شده برنامه امتحان کنید ببینید نتیجه می گیرید
اینکه بازی ها اجرا میشن رو خیلی ها در فروم هایی مثل ip-mart و noeman و ... تایید کردند اما فقط بعضی
از بازی ها که معمولا کم حجم هستند دوستان لطف کنند از بازی های کم حجم شروع کنند اگر نتیجه گرفتند
با ذکر اسم بازی و تمام کارهایی که انجام دادند به مساله خاتمه دهند
باتشکر
کد:http://ehsanmohamadi.persiangig.com/StyleTap.v0.9.018.Incl.Desktop.S60v3.SymbianOS9.x.Unsigned.Cracked.Repack-CFFPDA.rar
دوستان آیا تمام بازی های PS1 قابل اجراست و یا فقط تعدادی محدود شبیه سازی شده ؟
فعلا که هر کس کاری داره و فرصت برای تست نداره.(من هم هی منتظر موندم که یه نفر با عزم راسخ شروع به تست و نتیجه گیری کنه ولی متاسفانه بقیه هم مثل من وقت نداشتن.) اما از الآن شروع به تست می کنم و نتایج چند تا بازی رو می ذارم.(ولی قول نمی دم سریع این کار رو بکنم.) انشاا... که یه نتیجه ای بگیریم.نقل قول:
رفیق اگه صفحات دیگه ی این تاپیک رو می خوندی متوجه می شدی هنوز هیچ کس (جز یه نفر ) موفق به اجرای حتی یه بازی ps نشده.(البته تو این فروم)نقل قول:
ببینیم در آینده چی پیش میاد.:5:
موفق باشی:11:
بابا بازی های PS رو اگرم بشه روی گوشی اجرا کرد، چطوری میشه بازی کرد؟
خودتون فکر کنین.
بعدش من برام سئواله که اگر واقعاً میشه روی گوشی های نوکیا این بازی ها رو اجرا کرد و این گوشی توانایی اجرای این بازی ها رو دارن (مسلماً اگه یه برنامه درست و حسابی بیاد میتونه همه بازی ها رو روون اجرا کنه) چرا خود نوکیا بازی با این گرافیک درست نمیکنه؟ چرا همین بازی های انگیج روز به روز کم گرافیک تر میشن؟
خیالتون راحت، نمیشه روی گوشی مثل آدم بازی PS رو بازی کرد. چرا؟
شما خودتون فکر کنین PS2 با این همه سر و صدا وقتی میخواین روی کامیپوتر با شبیه ساز اجرا کنین بازی ها اجرا نمیشن یا خیلی گیر میکنن، CPU پلی استیشن 2 حدود 400 مگاهرتز هستش، اونوقت با یه CPU چهار هسته ای هم اجرا نمیشه!!!!
مگه آدم بیکاره پدر گوشی رو دربیاره به خاطر بازیی که مال 10 سال قبله.
این موضوع هم مثل اجرای ویندوز روی گوشی به زودی فراموش میشه.
راست میگه این دوستمون ..... واقعیتش من شک دارم آقا رضا تونسته رو گوشیش اجراش کنه .... اون لینک re1 رو هم نذاشت تا امتحان کنم ..... خلاصه منم دارم بیخیالش میشم ...