-
یارو میره آشپزخونه دنباله کتری ; اینورو نگاه میکنه میبینه نیست اونورو نگاه میکنه میبینه نیست :2:
از طرف میپرسند چرا پرنده ها زمستان از شمال به جنوب پرواز میکنن ؟ میگه:اخه من امتحان کردم ........پیاده خیلی راهه
یه نفر میره جوراب فروشی میگه اقا جوراب میخوام فروشنده میگه:مردونه؟یارو دست میده میگه:مردونه
به ترکه میگن:چرا قبض اب و برق . دوست داری میگه:چون روش نوشته مش ترک گرامی
دختره میره تعلیم رانندگی ...ازش میپرسن چطور بود؟میگه :بد نبود!اما معلمش خیلی مذهبی بود میگن:واسه چی؟میگه:والا من هرکاری میکردم هر جایی میپیچیدم میگفت:یا اباالفضل...یا حضرت عباس...یا امام حسین
-
یارو توالت بوده موبایلش زنگ میزنه پسرش بوده میگه :بابا کجا ای؟ میگه یه جا ای پسره میگه :مامان گفت
امروز غذا نداریم هرجا هستی ناهارتم بخور و بی
چند نفر اکیپی میرن کوه نوردی شب خواب بودن دیدن یکی داد میزنه جرج جرج.....میگن :ما اینجا جرج نداریم
خلاصه میخوابن صبح پا میشن میبینن ترکه رو گرگ خوردا
سرهنگ داشته امتحان رانندگی میگرفته از یارو میپرسه اگه یه نفر وسط خیابون بود بوق میزنی یا چراغ؟میگه
برف پاک کن جناب سرهنگه کف میکنه میپرسه یعنی چی؟یارو میگه یعنی یا برو این طرف یا برو اون طرف
یه روز یه پسه رو میبرن کلانتری میگه چرا منو اوردین اینجا ؟؟میگن واسه عرق خوری ...میگه پس چرا نمیارین بخوریم
-
یارو میره زیر ماشین رفیقاش میزنن با دمپایی درش میارن :41:
پشت کنکوریه نذر میکنه اگه دانشگاه قبول شه ننه اش را با پای برهنه بفرسته کربلا
تو قلبمی تو خونمی تو تموم وجودمی ...رفتم دکتر میگن انگل داری
دیگه از چشم افتادی میفهمی؟.......صاف افتادی تو قلبم
عربه بلال میخوره تا صبح اذان میگه
یارو میره حرم داد میزنه :اقایون شلوغ نکنید !حاجت ها قاطی میشه 1من پارسال اومدم حامله شدم
-
بند شلوارتم رفیق ولم کنی ابروت میره
اگه هشت لایه ایزوگامت کنن بازم معرفت ازت چیکه می کنه
بی مزه اه
-
انسانها 2 دسته اند ! دسته اول ! دسته دوم !
به عربه ميگن تا حالا موز خوردي ؟ ميگه : آره ، همون كه هسته اش يك وجبه !؟
-
یارو میره ته استخر تا میاد بالا می گه : کاشی کاره عجب نفسی داشته !!!
-
پسره زنگ ميزنه خونه دوست دخترش ، بابای دختره ور ميداره ، پسره هول ميشه ميگه : ببخشيد توپمون افتاده ؟!
-
يه روز حیف نون بليت هواپيما ميگيره، ميره ايستگاه قطار، سوار اتوبوس ميشه، با دوچرخه ميره مسافرت
يه معتاد به دوستش ميگه:شالي چند بار ميري دشتشويي؟ معتاد ميگه: يدونه بهار، يدونه تابشتون، يدونه پاييژ، يدونه ژمشتون. اون يكي معتاد ميگه: بابا پش بگواشهال داري ديگه
-
یه قشر سیاه پوست و نادر (خیلی نادر!) در دنیا می ترکه دو پوستش می کنن :31:
یه قشر سیاه پوست و نادر (خیلی نادر!) در دنیا می افته تو جوب منگ می زنه :31:
-
منظور از منگ همون زنگ زدن هست(آقا شفاف سازی کن:دی)