به نظره من ایدو زمانی که به بازار بیاد یه چیزی داره که از بقیه سر باشه........
Printable View
به نظره من ایدو زمانی که به بازار بیاد یه چیزی داره که از بقیه سر باشه........
اولش که x1 معرفی شده بود من فکر میکردم وقتی بیاد واقعا یه چیزی داره که از بقیه سر باشه ولی انقدر دیر اومد که وقتی اومد هیچ چیز خاصی نداشت
مثلا دوربینش اون موقع واسه پاکت پیسی 3 مگاپیکسل خیلی بود یا مثلا سی پی یوش اونموقع خیلی بود ولی همه اینا به مرور زمان بهترشون اومد و حالا x1 چیز خاصی نداره
درسته ایکس1 چیزه خاصی نداره ولی یکی از بهترین و کامل ترین و پرقدرت ترین گوشی هاست.......
نمیدوم کامل از نظر شما چیه ولی به نظر من گوشیه کامل گوشیی هست که یه سیستم عامل خوب داشته باشه و یه دوربین خوب و یه واکمن خوب باشه و مموری داخلی بالا و امکانات جانبی دیگه مثل جی سنسور داشته باشه که ایکس فقط سیستم عامل خوب دارهنقل قول:
قدرت مند هم نمیدونم یعنی چی
من نمیدونم دوستان طرفدار سونی اریکسون چرا سنگ این گوشی رو به سینه میزنن به خدا این گوشی کار سونی نبوده ساخت HTC بوده و هیچ شرکت عاقلی نمیاد گوشی بزنه روی دست گوشی خودش Ok پس یقین بدونین که X1 از گوشی های HTC قوی تر نیست و X1 از نظر من فقط یک کیبورد داره که اونم سلیقه ای هست من خودم یکی از اولین TyTn II هارو خردیم جمعا 2بار از کیبورد استفاده نکرد تازه صفحه 2.8 بودنقل قول:
دوستان منم یه مقدار زیادی گفتم ولی در کل منظورم این بود که ایکس1هم نسبت به اطرافیانش کمبودی نداشت و امکاناتی که در داخلش هست به بهترین نحو قرار گرفته اند........
اصلا X1 نگاهش می ارزه به کل گوشیهای ساخت HTC . در ضمن این گوشی رو سونی ساخته و اریکسون طراحی کرده HTC شاید تا 50 سال دیگه هم به لحاظ طراحی به SE نرسه . این دفاع من دفاع از زیبایی و طراحی X1 هست . در مورد امکانات بله صداش خیلی ضعیفه دوربینش هم مالی نیست ولی خوب خیلی کم هنگ میکنه و سرعت اینترنتش واقعا عالیه و قدرت گرافیک LCD این گوشی از همه سر تره ! چون من خودم کارم عکاسیه و عکسهایی رو که با دوربین و لنزهای فوق با کیفیت میگیرم بعد از Resize کردن عکسهام و دیدن اونها روی X1 واقعا از تماشای اونها لذتم دو چندان میشه این در حالیست که همین عکسها رو گوشی خواهرم( آیفون) هست ولی اصلا رنگها رو دقیق نشون نمیده .نوکیا که اصلا مونیتورهاش وضوح نداره و عکس رو سافت میکنه ( خیلی خیلی سافت ) و کمی پراش نور در عکسها دیده میشه اینو من تجربهء عملی دارم و بار ها تست کردم و همیشه X1 بهتر جواب داده
سلام
دوست عزیز htc پیشکسوت هستش تو عرصه ویندوز موبایل
من نمیگم x1 بده خیلی هم گوشیه خوبیه اما اینطورم که میگید نیست( در مورد htc)
x1 ساخت htc هست و فقط يه ليبل sony ericsson روش خورده قبول ال سي ديش خوبه ولي فكر نميكنم از آيفون بهتر باشهنقل قول:
من همین الان دو تا گوشی تو دستامه کاش میدیدی فرق ها رو اونوقت مهر تایید رو خودت میزدی روش . سچوریشن خیلی خوبی داره و رنگها و رو شارپ و قوی نشون میده . ایفون و ایکوناش قشنگه واقعا امکاناتش صفره مطلقه من نمیدونم چرا این گوشی رو با این قیمت دارن میندازن به مردم :13:نقل قول: