تو یه کلوپ دیگه پرسیدم کسی جواب نداد حالا اینجا میپرسم. ویندوز موبایل 6.5 تا چند رنگ ساپورت میکنه؟ اگه 256k ساپورت کنه که اکسپریا اوضاش بهم میریزه.
Printable View
تو یه کلوپ دیگه پرسیدم کسی جواب نداد حالا اینجا میپرسم. ویندوز موبایل 6.5 تا چند رنگ ساپورت میکنه؟ اگه 256k ساپورت کنه که اکسپریا اوضاش بهم میریزه.
مسیح جان چیزی نگفت بنده خدا. خب لابد ایشون خیلی مقرراتی هست عیبی نداره که.نقل قول:
میشه بفرمایید کجای مقررات نوشته "جون عمه ات" توهینه؟ ایشون اگر تازه از سفر فرنگ برگشته باید بدونه که اینور آب به این چیزا توهین نمیگن.نقل قول:
البته نظر شما محترمه ، اما نمیشه به این راحتی انتظار داشته باشین که کسی قبول کنه که کیفیت صفحه اکسپریا از آیفون بالاتر باشه ، آخه این حرف شما به یه شوخی شبیه و من تاحالا هیچ جا ندیدم همچین حرفی زده باشن.نقل قول:
آیفون همیشه توی اسکرین حرف اول رو می زده . 16 میلیون رنگ در مقابل 65000 رنگ تفاوت خیلی زیادیه و غیر ممکنه که هیچ تاثیری توی کیفیت نداشته باشه.
در ضمن همونطور که می دونید گوشیهای ویندوز موبایل از صفحات مقاومتی استفاده می کنند و آیفون از صفحه خازنی استفاده می کنه ، و حتماً هم می دونید که صفحات خازنی علاوه بر مولتی تاچ بودن کیفیت بالاتری نسبت به صفحات مقاومتی دارن ، و همیشه یکی از ایرادات بزرگ ویندوز موبایل عدم پشتیبانیش از صفحات خیلی با کیفیت بوده و حتی گوشیهای سیمبین هم کیفیت بالاتری از نظر صفحه دارن دارن.
پس دلیل خاصی وجود نداره که کیفیت صفحه اکسپریا بخواد بالاتر از آیفون باشه. پس انتظار قبول این مطلب رو نداشته باشید.
من خودم هم با هر دو گوشی کار کردم (نه در یک زمان) ، اما کیفیت صفحه آیفون آدم رو متحیر می کنه ، در حالی توی صفحه اکسپریا چیز خاصی برای تحیر دیده نشد. حتی من تفاوتش رو با امنیا هم آنچنان متوجه نشدم و توی کار چیزی نشون نداد و فقط توی نمایش بعضی عکسها با دقت می شد فهمید.
پس بهتره که برای مقایسه صفحه اکسپریا ملاک همون گوشیهای ویندوز موبایل قرار بگیرن ، چون قبول بالاتر بودن کیفیت صفحه ااکسپریا نسبت به آیفون یکم غیر منطقی به نظر می رسه...
دوست عزیز masih60 منظور دوستمون این بود که خوب اینجور بحثها جو تاپیک رو به هم میریزه و بحث رو به کل کل و دعوا میکشونه.
خوب شما میتونی اینجور بحثها رو بین خودتون بصورت پیغام خصوصی رد و بدل کنین.و از اسپم دادن خودداری کنی.
اصلا گیریم علی جان برادرت باشه باز هم اینجا جاش نیست که اینجور بحث کنی.و موجب منحرف شدن تاپیک بشی.
بله، بنده هم موافقم که باعث به هم خوردن نظم تاپیک و دعوا و کل کل میشه ولی در صورتیکه کسی که اصلا موضوعی بهش مربوط نیست بخواد دخالت کنه. مثل ایشون که اومده دخالت کرده و هم نظم تاپیک به هم ریخته و هم...! بهتره آدم توی موضوعی که بهش ربطی نداره اصلا دخالت نکنه!نقل قول:
البته من از دوست خوبم Mah12 خیلی ممنونم که حمایت می کنه .:11:نقل قول:
اما من واقعاً با مسیح جان این حرفا رو ندارم :46:
درضمن ، من واقعاً بدون نگاه کردن تایپ می کنم :31: جون عمم :27:
چند تا نقل قول از GSMArena درباره نمایشگر x1
برای نمایش عکس
نظر کلی درباره نمایشگر X1نقل قول:
The high-res display is also more than welcome when browsing pictures on the Sony Ericsson XPERIA X1. Thanks to the WVGA resolution you can see more detail on the screen than any other handset out there
نمایش فیلمنقل قول:
High-res display is spectacular
در جستجوی و وبگردی(اینترنت)نقل قول:
So, watching videos is surely another point won for XPERIA X1
نمایش اسناد مثل ورد و pdfنقل قول:
The WVGA display snatches a point again in the web browsing department
نمایش نقشه و استفاده از GPS در مقایسه با آیفوننقل قول:
Once again, the WVGA display of the X1 proves superior in fitting documents contents.
نقل قول:
When it comes to displaying maps on screen, the WVGA display is undoubtedly a great advantage. It offers much more detail than the iPhone for example at relatively the same level of magnification.
این که شما چه نسبتی با کی دارید به خودتون مربوطه اما اینکه بخش پاکت پیسی رو با چت روم اشتباه گرفتید به همه مربوط میشه.نقل قول:
اینکه من به کسی توهین کردم یا نه مربوط میشه به رابطه من با اون شخص نه هیچ کس دیگه. خود طرف نیومده هیچی بگی شما کاسه داغتر از آش شدی؟ علی پسر خالمه و اگر هم پسر خالم هم نبود با رابطه ای که داریم باز هم این حرف رو بهش میزدم. سعی کن به مسائل دیگه برسی! متاسفم که هنوز این بچه بازیها تو فرومهای ایرانی وجود داره. خوش باشید.
داوری این قضیه با بقیه...
علی جان منم قبول دارم ایفون تو lcd یه چیزه دیگست.و منکرش هم نیستم.تو اون عکسها هم من با ایپاد تاچ مقایسه کرده ام و دوستمون محمد جان هم گفته که lcd ایپاد تاچ کمی تاریکتر از ایفون عمل میکنه.و باعث میشه کمی تیره تر بنظر بیاد.ولی اگه بخواهیم خود lcd اکسپریا رو با خودlcd گوشی ایفون مقایسه کنیم تو کیفیت عکس و فیلم میشه گفت تقریبا یکیند .همونطوری هم که خودت گفتی منوبندی ایفون و در کل سیستم عامل مکینتاش کجا و منوبندی ویندوز موبایل کجا.خوب معلومه که تو منو بندی و اکثر موارد ایفون داره حکومت میکنه.نقل قول:
این لینک رو هم به دوستمون امین جان گفتم تا راحتر تشخیص بدن که 65k colors ویندوز موبایل نه تنها جلوی 16m colors کم نمیاره بلکه تو اکثر موارد از اونم بهتره.من خودم به شخصه فیلم دیدن تو ایپاد تاچ یا ایفون رو به هیچ وجه با اکسپریا سهله حتی با lcd گوشی htc toucd hd هم عوض نمیکنم.
موفق باشی.
قابل توجه همه من با بهترین سند و مدرک میگم که windows mobile 6.1 فقط 65k رنگ رو ساپورت میکنه.... خودم از مایکروسافت پرسیدم. ولی برای 6.5 گفت نمیدونم و یک شماره تلفن داد گفت از اون بپرسم.