سلام ! نباید زیاد پست بدم ؟ ( اگه کار بدیه معذرت می خوام ) چرا ؟نقل قول:
آخه من تاحالا فقط تو گروهها بودم اونجا هم همین طوری ام ، این اولین انجمنیه که اومدم توش شرکت کنم !
بازم اگه کار بدی کردم از همتون معذرت میخوام :46:
Printable View
سلام ! نباید زیاد پست بدم ؟ ( اگه کار بدیه معذرت می خوام ) چرا ؟نقل قول:
آخه من تاحالا فقط تو گروهها بودم اونجا هم همین طوری ام ، این اولین انجمنیه که اومدم توش شرکت کنم !
بازم اگه کار بدی کردم از همتون معذرت میخوام :46:
بچه ها...
موضوع كه تصويب شد...
كاراكتر
ولی اصلآ شما تا به جال فكر عكسی...
مدلی چيزی بوديد كه از رو بسازيم؟؟؟
آخه هر كی هر چی دلش خواست بسازه خيلی خر تو خر ميشه...
واسه اين ميگم...
تصویب شد ؟؟؟نقل قول:
از رو عکس قبول نیست که دیگه که .
ذهنی خیلی بهتره . . . هیچ محدودیتی نیست . نتیجه هم بهتر میشه .
چی باید بسازیم ؟ ای بابا شما ها چرا درک نمی کنین من سری اولمه که میخوام تو این مسابقه شرکت کنم ! لا اقل یکم دربارش توضیح بدین . اگه ام که دوس ندارین منم شرکت کنم no problem فقط بگین :9:نقل قول:
خوب قانون اول اینه که بری قوانین انجمن رو بخونی این همه پست پشت سر هم ندی....همه رو تو یه پست بده...نقل قول:
خوب مسابقه هم اینطوریه که وقتی شروع شد هر کسی یه تاپیک به اسم خودش تو بخش مسابقات داخلی انجمن درست میکنه و شروع میکنه به ساخت و هر از چندگاهی یه عکس از کارش تا جایی که ساخته میذاره...البته نخواست هم نمیذاره...دوستان دیگه هم در مورد کارش در حین مسابقه نظر میدن تا نقاط ضعفش رو پیدا کنه و رفعشون کنه...
رده سنی هم نداره....هر کسی میتونه شرکت کنه....
آخر سر هم بر اساس قوانینی که بعدا تعیین میشه سه تا کار برتر انتخاب میشن و میرن تو گالری برنده های مسابقه....
چی تصویب شد؟؟؟ هنوز معلوم نیست...امین و هادی تعیین میکنن...نقل قول:
موضوع محور خاصی داره...یعنی یه موجود زنده.....حالا اینکه یکی آدم بسازه یکی هیولا یا یکی حیوون بسازه زیاد تفاوتی نداره...سطح کار خیلی راحت مشخص میشه....از روی روشهای تکسچر دادن و نور پردازی و مدلسازی....کیفیت کار...دید هنری کار...اینا همش نشون میدن که یه کار تا چه حد حرفه ای ساخته شده....
موضوع هنوز مشخص نشده...تو تاپیک اصلی مسابقه گفته میشه...نقل قول:
ولی اگه کاراکتر باشه یعنی یه موجود زنده...
هر چی که دوست داری باشه...یه آدم باشه...یه زامبی باشه....یه حشره باشه...یه موجود فانتزی باشه...هر چی که میخوای...فقط یه موجود باشه که شخصیت انسانی داشته باشه...متوجه شدی؟؟؟
خوب بچه ها من میگم الان در مورد نحوه امتیاز دادن نظر بدیم...
نظر من اینه :
بعد از اتمام کار بچه ها به کار هم رای میدن...هر کسی هم که از بیرون انجمن اومد هم میتونه رای بده....امتیاز رو از 5 میدیم...
بعد داورا هم رای میدن....
بعد رای داورا ضرب در 2 میشه با میانگین رای بچه ها جمع میشه و تقسیم بر سه میشه..
یعنی رای داورا 2 برابر رای کل بچه ها ارزش داره...
ولی اینطوری بچه ها هم تو امتیاز دادن شریکن...
به نظر من ایده ی خیلی خوب و قشنگیه !:12:نقل قول:
شهاب جان میبینم تو ریاضیاتم که پیشرفت کردی ؟!!!!
منم موافقــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــم
التماس دعا..كربلايي...از آقا بخواه مارو هم بطلبه....
منو اونجا فراموش نكني....
...
برا مسابقه..منم تابع جمعم
منم موافقم ولی به نظرم نتیجه فقط رای گیری باشه بهتره . نه اینکه نظر همکارا مهم تر از بقیه باشه . . .