دوستان
کدوم ورژن توتال وار از همه بهتره ؟
Printable View
دوستان
کدوم ورژن توتال وار از همه بهتره ؟
همان حالت مثلثی در سواره نظام ها میباشد که برای در هم شکستن یک سیستم دفاعی ، بهترین حالت میباشد.در این حالت میتوانید که سربازان نیزه دار (SpearMan) را که در حالت تدافعی میباشند را در کمترین تلفات از بین ببرید.
من خودم ورژن 1 (v 1.0) این بازی رو دارم و ازش راضی هستم.:20:
در ضمن ، یه سوال دیگه
چرا این بازی برای لود شدن این همه زمان میخوادش ؟
برای من خیلی طول میکشه تا لود بشه و بعدش هم موقع اجرا شدن بازی با افت فریم مواجه میشم ...
میشه یکی راهنمایی کنه چیکار کنم ؟
سلام...نقل قول:
اينكه بازي طول ميكشه تا لود شه به خاطر حجم زياد بازي هست و همچنين مپ گسترده آن....
من منظورت رو از افت فريم متوجه نميشم...
راستي حتما Direct x نصب باشه و گرنه بازي تيك مي گيره....
موفق باشيد :11::11::11:
افت فریم در نقشه بزرگ داری؟یا نه در جنگ هم همینطوره؟نقل قول:
حتما شما کمپین بازی میکنی و مدتی از شروع کمپین میگذره!!؟؟
اوایل که یک امپراتوری رو ورمیداری همه چیز روونه ولی بعد ازین که امپراتوری های دیگه هم شروع به گسترش میکنن همچین مشکلی به وجود میاد(افت فریم).
لود شدن هم از همین حجم زیاد بازی هست.
یه سوال دیگه
من یه مدت این بازی رو بازی میکردم .
بعد یه مدت وقتی بازی رو اجرا میکردم همه چیز سفید میشد ، مثلا اونجا که باید روی دکمه ها کلیک کنی سفید میشد و ...
باید چیکار کرد ؟
این مشکلاتی رو که گفتی ممکنه مربوط به سیستم خودت هم باشه. چون برای من خیلی سریع لود میکنه و ممکنه حداکثر 5 ثانیه طول بکشه.
احتمالا مشكل از همون direct x هست كه گفتم....مال من قبلا وقتي تو مين منو بودم رد حركت موس رو روي صفحه مي انداخت و اگر روي يك بخش كليك مي كردم وقتي دوباره به صفحه اصلي برمي گشم يك هاله اي از صفحه قبلي در اون وجود داشتنقل قول:
موفق باشي دوست عزيز :11::11::11:
معمولا یا توی cd 1 یا توی cd 3 اون هست.
یکسری پک نیز وجود دارند که مکمل بازی هستند که عبارتند از:
1. Barbarian Invasion
2. Alexander
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SnoWall جان زحمتت نمیشد خب لینک دانلود پچ هایی رو که معرفی کردی رو میذاشتی واسه دانلود.
ممنون.