نقل قول:
Biostar p43D2-A7
مادربرد خوبیه و اختلافش در کل با P5QL-Pro بسیار ناچیز و جزئی هست!رتبه رو توجه نکنید (اختلاف امتیاز ها مهمه!در خیلی از این تستها اختلاف ها صدمی هست پس اصلا تفاوت پرفرمنسی نداره!)و کمی هم تبلیغات!ولی قیمتش خیلی مناسبه!و ارزش خریدش میره بالا!در ضمن شرایط تست های آزمایشگاه رو هم در نظر بگیرید!!!!!بعد با کمی هزینه هم میشه یه P45 خرید!البته نه از برندهای ضعیف که برخیشون تو تست بودن!در کل انتخاب خیلی خوبیه!برای p43 و هزینه نسبتا کم!
در مورد تبلیغاتی بودن سیستم که آره حق با شماست... اما در مورد مشابه این مدل با p45 اینجا یه تست هست که نمیدونم صحتشو اما p43 در برابر p45 بهتر عمل کرده!!
اینه:
کد:
http://www.insidehw.com/Reviews/Motherboards/Biostar-TP43D2_A7-and-TP45D2_A7.html
نقل قول:
کاملا درسته . اینجا اختلافها محسوس نیست که بگیم مادربرد بایواستار با اختلاف زیادی بهتره ، در ضمن تست کلی مادربردها فقط به 4 تا برنامه محدود نمیشه ، ولی از قیمت بسیار عالی این مادربرد بایواستار هم نمیشه گذشت ! در کل اغراقه اگه بگیم از P5Q بهتره ولی میشه گفت از P5QL Pro کم نداره و در اورکلاک میتونه P5QL Pro رو شکست بده
آره درسته... اختلافها زیاد نیست... حق با شماست... اونم 4 تایی که برده رو گذاشته!:31:
اختلاف کم هم برای من که خیلی خوبه چون قیمتش یه 30 تومنی فکر کنم با p5ql-pro فرق داره... فکر کنم 85 باشه...
نقل قول:
در کل اغراقه اگه بگیم از P5Q بهتره ولی میشه گفت از P5QL Pro کم نداره و در اورکلاک میتونه P5QL Pro رو شکست بده
منظورم همین بود منم... در برابر p5ql-pro نظرمو گفتم...:20:
نقل قول:
ولی به نظر من asus بهتره.
خب پس نگران چی هستی؟ بخر دیگه...
من دیدم مثل همند تفاوت قیمت رو گذاشتم واسه cpu ... شما اگه ایسوس دوست داری یه دل شو...