ببخشید کسی لیست ترازای پارسالو به صورت pdf نداره؟ (یه چیزی مثل اونی که قلم چی میده)
Printable View
ببخشید کسی لیست ترازای پارسالو به صورت pdf نداره؟ (یه چیزی مثل اونی که قلم چی میده)
آسون و با کلاس ؟!نقل قول:
مهندسی دیگه؟!
فکر نکنم داشته باشیم این 2 تا رو با هم!
دوست عزیز معماری در اصل نقشه کشیه و نقشه یه ساختمونو یه مهندس معمار میکشه و اصلا رشته ای به اسم نقشه کشی نداریم!نقل قول:
مهندس عمران هم کارش محاسبات نقشه و اجرای اونه!
خب اگه اینطوری بود چرا من پشت کنکوریم الان؟! اینا همه حرفایی که قبل کنکور همه میگن اما موقع نتایج...نقل قول:
تراز مربوط به چی؟نقل قول:
چرا من دارم ولی متاسفانه نمیتونم آپلود کنم(به دلایل فنی).ولی میتونم براتون میل کنم.
نه،این طور نیست.نقل قول:
معماری در اصل نقشه کشیه
دانشگاه اصفهان:مهندسی عمران-نقشه کشینقل قول:
اصلا رشته ای به اسم نقشه کشی نداریم!
می تونید دفترچه رو ببینید تا باورتون بشه.
و اینکه نقشه هیچ ساختمونی رو مهندسین معماری نمی کشن.بلکه همه کارها رو مهندس عمران انجام میده.
تراز مربوط به چی؟نقل قول:
رشته ی مهندسی مکانیک چه زیر شاخه هایی داره؟
در مورد برق اطلاعی ندارم ولی با یکی از کارآفرینای کامپیوتر که تو گزینه 2 شبکه 3 مصاحبه می کردن گفت شما هیچکدوم از فارغ التحصیلای کامپیوتر رو نمیبینین که بیکار باشن و همیشه براشون کار پیدا میشه!!تو همه ی گرایش هاش.ولی خب یه نمه قدیمی شده رشتش!!!!:13:
مرسی , آرهنقل قول:
در مورد برق اطلاعی ندارم ولی با یکی از کارآفرینای کامپیوتر که تو گزینه 2 شبکه 3 مصاحبه می کردن گفت شما هیچکدوم از فارغ التحصیلای کامپیوتر رو نمیبینین که بیکار باشن و همیشه براشون کار پیدا میشه!!تو همه ی گرایش هاش.ولی خب یه نمه قدیمی شده رشتش!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد زیادی هم میرن همین رشته بد بختی
بعد هم چون انتخاب رشته آزاد خیلی ...میه باید انتخاب اولو چیزی بزنی که مطمئن باشی قبول میشی وگرنه جات چابهاره