من این سوالات را بنابر تجربه و اطلاعات خودم پاسخ میدم.
1-در مورد مشکل فیلمبرداری من 4 نفر که ویوتی دارند را میشناسم و هیچکدوم چنین مشکلی نداشتند!بزرگترین نقطه قوت ویوتی همین فیلمبرداریشه!
ممکنه دوستان گوشی بدون گارانتی و قاچاق شده خریداری کرده باشند که برای unlock کردن گوشی هک شده باشه!چون ویوتی برای هر منطقه ای سیستم مخابراتی متفاوتی را پشتیبانی میکنه!و باید مطمئن باشید که گوشی مخصوص خاورمیانه است!این گوشیها دفترچه راهنمای فارسی دارند.
2-صدای اسپیکر پایینه درسته ولی از گوشیهای w960 k800 k750 n73 تا حدودی بلندتر و با کیفیت خیلی بهتریه!این چیزیه که خودم تست کردم.کیفیتش با k850 برابره ولی صداش کمتره!
من با صدای هدفون مشکلی ندارم!چون خود هدفون هم چرخاننده برای زیاد کردنه صدا داره.البته اهنگهای کم حجم شده را ارومتر از گوشیهای دیگه پخش میکنه!
در مورد کد هم من یکی از دوستانم 1 ماهه که این کد را فعال کرده.اوایل صداش خوب بود.ولی الان حتی با صدای کم هم گوشی خرخر میکنه و به اسپیکر اسیب وارد شده!من که اینکارو توصیه نمیکنم!بهتره اسپیکر خارجی بخرید!
3-این گوشی 2GB بیشتر رم ساپورت نمیکنه!!حتی همین 2GB وقتی به حدود 1800 مگابایت پر میشه گوشی بشدت کند میشه!خود شرکت ال جی هم حداکثر رم ساپورت شده را 2GB اعلام کرده!شاید علت مشکل فیلمبرداری بعضی دوستان همین رم زیادی باشه که رو گوشی گذاشتند!
من هم با همین حرف د مشکل دارم!ولی این مشکل فقط وقتیه که از کیبورد qwerty استفاده کنید.در حالت کیپد همه ی حرفها کامله.بنابراین زیاد مشکل جدی ندارم باش.هروقت د بخوام گوشیو به حالت کیپد بر میگردونم که زیاد مساله ی خاصی نیست!