خب عزيزدل آيه نازل نشده كه حتما واسه سوالت تو اين فروم جواب پيدا شه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتما دوستان گشتن پيدا نكردن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب عزيزدل آيه نازل نشده كه حتما واسه سوالت تو اين فروم جواب پيدا شه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتما دوستان گشتن پيدا نكردن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ... من چند تا پی دی اف دارم که می خوام فونتشون رو کوچیک کنم و بعد پرینت بگیرم ...
فکر می کنم متنهاش اسکن شده باشن ... یعنی کتابه که اسکن شده
حالا با کدوم یکی از این برنامه هایی که شما معرفی کردید بهتره ؟
ممنون
راستی یه سری پی دی اف دارم که نصفه نیمه دانلود شده و باز نمی شه ... راهی داره که همون نصفه نیمه رو بازش کنم ؟
سلام
برنامه Adobe Acrobat professional 7 در ساخت pdf با فونت ZAR مشكل دارد . آيا كسي راه حل آن را دارد ؟
نه ماله من درست میکنه...احتمالا مشکل از برنامست...از اول نصبش کننقل قول:
نمیدونم ولی مال من نسخه ی 8
خدمت عزیزان سلام عرض می کنم لطفا جواب سوالم را بدین چون ضروری است
نرم افزاری می خواستم که صفحات phpرا به pdf تبدیل کند حالا اگر نبود نرم افزاری را معرفی کنید که صفحات htmlرا به pdfتبدیل کند
ممنون
چه ربطی به این تاپیک داره ؟:blink:نقل قول:
HTML to PDF Convert Software 7.0نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.12MB
رامبد جون اینو هر کاری می کنم دان نی شه !!نقل قول:
چیز دیگه ای سراغ نداری گشتم پیدا نکردم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شدت نیازمندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام راستش می خواست مطمئن شوم با فارسی سازگاری داره!! می شه بفرماییدنقل قول: