سلام
با تشکر از این دوستمون که عکس و فیلم اپلود کرده
اولا که قیمت بلیط...
2-اون ماشین قرمزه تو پست شماره 5
اپل کالیبرای معروف رضا تفته عزیز هست
بادی کیت و رینگهای های بسیار زیبایی داره و ماشین خوشگل و کاربردی ای هست و رضا زیاد باش اینور اونور میره و نمایشی نیست
3-ماشین امریکایی هم اصلا خوشم نمیاد ولی اون ماشین مشکیه . دومیه یه موستانگ فست بک حدود 1970 هست که کلا ماشین بسیار زیبایی هست (همون مدلیه که استیو مک کویین تو فیلم بولت با یه چارجر 69 تو خیابونهای سانفرانسیسکو غوغا کرد!)
البته عکاس عزیز از زاویه خوبی عکس نگرفته باید زاویه رو با ماشین بیشتر میکرد تا نمای جانبی بیشتری توعکس باشه(دوست من اینو به عنوان یه راهنمایی بدونه)
4-سیستم ها هم که طبق معمول 90 درصدشون افتضاح محض
ساب رو چرا ریورس میبندن:2:
5- رینگهای اون بی ام و سفیده رو تو پست 9 برعکس بستن:41:
باید با چرخش رینگ هوا از زیر ماشین مکیده و با خنک کردن ترمز ها به بیرون بره
این یه اصل ایرودینامیکه
رینگ سمت چپ و راست رو برعکس گذاشتن
6-این سیویک ابیه هم که از کارهای مقیمیه(موتو)
قدیمیه ولی خب کار خوشگلی هستش
7- اون لیموزین هاپرشیا نیستن!
اون ها همون 405 های اجلاس سران هستن که بعدا سپر و کاپوت و ... ها (فقط بدنه) پرشیا شد
موتورشون 2000 هست
اشتباه نکنن دوستان
8-اون گلف مشکی نسل 3 که تو پست 17 کنار سیویک هست بسیار زیباست
اگه رفتین نمایشگاه نمای عقبش رو از دست ندین
9- شورولت سفید هم یه سیلورادو هست که مال پدرام عزیز هست که با سلیقه هر چه تمامتر تیون شده و مراحل بازسازیش با دقت انجام شده
10-این بی اوم و قرمزه اتاق 3e36 اول همین صفحه 3 هم که واسه غلام جنیدی هست که تو همین ریس اخر اوردش و شتاب وحشتناکی داشت که البته تو همون دور اول زدنش و اون هم به عنوان اعتراض ماشین رو جلوی جایگاه داور ها ( جلو vip) تو شن ها ول کرد!
اون یکی هم که ماشین اقای اجلاسی هست که اونم تو ریس اخر با همین ماشین و رنگ امیزی بود
11- اون sl350 نقره ای (کروک) هم فکر کنم واسه وحید وفا ( از مدیرهای تیونینگ تاک) هست
البته الان دیگه خوابه و نمیشه بش زنگ بزنم ببینم ماشین اونه یا نه
ولی احتمال 90 درصد ماشین وحید هست که در نهایت دقت و سلیقه باز سازی شده و وحید یکی دو سالی ما رو کشت( مجید عزیز . مدیر همینجا. یادشه کهاین وحید سر سپر و چراغش ما رو کشت!)
12- من که چیز جدیدی ندیدم
اینها که تو نمایشگاههای قبلی هم بودن
محیطش هم فکر کنم نسبت به قبل کوچیکتر شده
صد البته با این گیرهایی که میدن کمتر کسی هم میره ماشین رو تیون میکنه اونم تو این وانفسای گرونی که همه موبایلهامون هم قطع شده و یکی یه ایرانسل اعتباری خریدیم:31:
خب اینم اطلاعاتی که من داشتم تا جایی که تونستم توضیح دادم و امیدوارم چیزی از قلم نیوفتاده باشه چون من اینجا کم میام سعی کردم جای سوال نذارم
کم و کاستی رو به بزرگی خودتون ببخشید:40: