بد ترين كار تو شتاب گيري همين هرز گردي چرخ هست منم مشكلم همينه ولي يك مطلبي پيدا كردم درست نفهميدم چيكار كنمنقل قول:
Printable View
بد ترين كار تو شتاب گيري همين هرز گردي چرخ هست منم مشكلم همينه ولي يك مطلبي پيدا كردم درست نفهميدم چيكار كنمنقل قول:
به خاطره اینه که خیلی سریع کلاج رو ول میکنی!
فکر کنما!
واینکه زیادی گاز میدی
من وقتی میخوام شتاب بگیرم روی 5 - 5.5 نگه میدارم و با یه هماهنگی خاصی پامو از رو کلاج بر میدارم
اين كارو كه منيگين ميكنم ولي تاحالا بيشتر از 4 تا 5 بار مفق نشدمنقل قول:
سلام
2 تا سوال داشتم:
يكي اينكه "كات اف" چيه توضيح بده يكي از دوستان.
دوم اينكه اغلب وقتي از سره چهارراه هاي داخل كوچه ها رد ميشه آدم بايد يكم سرعت و كم كنه... مثلا با دنده ي 2 وقتي سر چهارراه سرعت كم ميكنيم براي حركت دباره سرعت ماشين طوري ميشه كه واسه دندهي 2 كمه و دكه ميزنه ماشين و واسه ي معكوس يعني دنده 1 زياده و ماشين كندش مياد ژايين و زوزش ميره هوا...
حالا من واسه اين مشكل مجبور ميشم نيم كلاج كنم و ژر گازش كنم كه دنده ي 2 كم نياره ... بعد ميگن خيلي با كلاج نبايد بازي كرد و نگه داريم... ميخواستم ببينم اشكالش چيه؟؟؟ خيلي ضرر داره؟
کات آف فکر کنم به حد آخر دور موتور ماشین میگن که دیگه موتور گاز نمیخوره و روی همون دور باقی میمونه!
خوب اگه اهل گاز دادنی بزن 1 و خیلی سریع شتاب گیر
اگه اهل گاز دادن نیستی با همون 2 حرکت کنی بهتره!
نقل قول:
خوب نميشه ديگه ... واسه يك زياديه بزنم يك دوره موتور ميره بالا سرعتم افت ميكنه
سرعت افت میکنه؟!
من در شرایط بحرانی شده برای شتاب بیشتر با دنده 2 و 35 تا سرعت بکشم 1 تا جا نمونم!!!
ولی امکان داره یه صدای نه چندان جالبی از گیر بکس به گوش برسه!
ولی مثلا وقتی بابام نشسته کنارم خیلی نرم و 20 تا 20 تا عوض میکنم!
کلاج رو دیر ول میکنم ولی گاز زیاد میدم که اینجوری میشه.. البته خیلی حال میده .. اما خوب جا میمونی دیگه..نقل قول:
به خاطره اینه که خیلی سریع کلاج رو ول میکنی!
فکر کنما!
واینکه زیادی گاز میدی
من وقتی میخوام شتاب بگیرم روی 5 - 5.5 نگه میدارم و با یه هماهنگی خاصی پامو از رو کلاج بر میدارم
من خوراکم تو این دور هاست .. هر بار که میخوای تو دورها سریع بپیچی .. از اون دور کلاج رو بگیر و بعد بیا دنده دو و همینطور تقریبا تا اواسط دور کلاج رو نگه دار و بعد شروع کن به گاز دادن و راها کردن کلاج.. اینجور جا نمیمونی..نقل قول:
دوم اينكه اغلب وقتي از سره چهارراه هاي داخل كوچه ها رد ميشه آدم بايد يكم سرعت و كم كنه... مثلا با دنده ي 2 وقتي سر چهارراه سرعت كم ميكنيم براي حركت دباره سرعت ماشين طوري ميشه كه واسه دندهي 2 كمه و دكه ميزنه ماشين و واسه ي معكوس يعني دنده 1 زياده و ماشين كندش مياد ژايين و زوزش ميره هوا...
حالا من واسه اين مشكل مجبور ميشم نيم كلاج كنم و ژر گازش كنم كه دنده ي 2 كم نياره ... بعد ميگن خيلي با كلاج نبايد بازي كرد و نگه داريم... ميخواستم ببينم اشكالش چيه؟؟؟ خيلي ضرر داره؟
اگر بخوام با 1 بپیچم .. خودمو ماشین منفجر میشیم با هم ..نقل قول:
خوب اگه اهل گاز دادنی بزن 1 و خیلی سریع شتاب گیر
اگه اهل گاز دادن نیستی با همون 2 حرکت کنی بهتره!
نقل قول:
نه امیر جان...
کات آف به اول اون خط قرمز ماشین میگن کات آف. دوری که حداکثر قدرت توش حاصل میشه.
خوب منم همونجارو میگم دیگهنقل قول:
به قول خودمون لبه قرمز عوض کردن!!!!
آخه مثلا تو پرشیا رو 6.5 بستنش و دیگه از اونجا به بعد گاز نمیخوره و به قول معروف کات آف!!!