دوست عزیــــز فقط با این بازی ها مشکل داری یا همه فایل های Jar ...نقل قول:
Printable View
دوست عزیــــز فقط با این بازی ها مشکل داری یا همه فایل های Jar ...نقل قول:
یه سری بازی از یکی از دوستام گرفتم به اسم n_gage ولی یه جور دیگه ست تعداد زیادی فایل هست که نصب نمیشن مثل dat , rsc , aif ,app , bin و...
میخواستم بدونم نحوه اجرا شون چه جوریه ؟؟؟؟؟/
دوســـت عزیز باید گوشیتو هک و فایل های اجرا کننده اینو بازی ها رو بریزی روی گوشـــی تا بتونی بازی کنــی :11:نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!:40:
سلام بازی Marble.Maze.v1.70.2 نصب نمیشه ابدیت ارور میده n82 ورژن30 هک شده
دوست عزیز این دو تـــا رو امتحان کنید برا من نصب شــــــد => N78نقل قول:
موفق باشید!:40:
با سلام چند ماه ميشه كه گوشيم هيچ يك از بازيهاي جاوا و sis رو ذخيره نمي كنه به هيچ صورت مشكل كجاست ؟ البته گوشيم هك نيست ( n73me ) .
با تشكر
سلام دوستان ، ببخشید گوشی من 6500 هستش . بخوام بازی دانلود کنم باید چه بازیهایی بگیرم که بخونه ؟
دلیل کند کار کردن بازی ها چیه
شما باید یک برنامه را نصب کنید که فایلهای سیستمی گوشی را نشان دهدنقل قول:
پوشه sys فایل سیستم است.با نصب برنامه secman فایل ها آشکار می شوند
[QUOTE=mehrdad004;3203491]nokia n95
در كوشي من ابن مسير براي انتقال فايل install serverوجود ندارد:
c:/sys/bin
جه كار كنم؟
ممنونم[/QUOTE
اول باید برنامه secman را نصب کنی تا با این برنامه فایل های سیستمی گوشیت آشکار بشه
پوشهsys از این فایل هاست