برای من usb و ساپورت فرمتهای زیرنویس فارسی مهمه
برندهای معروف که dvd player خالیشون این امکانو نداره فقط home theater داره
پایونیر و فیلیپس هم که گیر نمیاد
نظرتون در مورد برندهایی مثل sonex یا سوپر سونی چیه؟
Printable View
برای من usb و ساپورت فرمتهای زیرنویس فارسی مهمه
برندهای معروف که dvd player خالیشون این امکانو نداره فقط home theater داره
پایونیر و فیلیپس هم که گیر نمیاد
نظرتون در مورد برندهایی مثل sonex یا سوپر سونی چیه؟
نه اصلا سراغ برندهای چینی نرو که پشیمون میشی...نقل قول:
بله اگر اون امکانات رو روی برندهای دیگه بخوای باید سراغ سینمای خانگیشون بری ...
پایونیر و فیلیپس رو بگردی گیر میاد ...
اقا نظرتون در مورد u8800 سامسونگ چیه؟
کد:http://www.oradoshop.com/item-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-SAMSUNG-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-DVD-%D9%85%D8%AF%D9%84-U8800-%D8%AF%DB%8C-%D9%88%DB%8C-Player-i/4137
این یکی بهترهنقل قول:
ولی مثل اینکه USB نداره :13:کد:http://www.oradoshop.com/item-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-SAMSUNG-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-DVD-%D9%85%D8%AF%D9%84-HD1080P-%D8%AF%DB%8C-%D9%88%DB%8C-Player-i/4133
اگر نخواستی فیلیپس یا پایونیر 410 رو بگیری این دو مدل سامسونگ هم خوب هستن ...
lg هم از نظر قیمت و هم کیفیت خوبه
سلام .
خسته نباشيد.
مي خواستم نظرتون رو در مورد دستگاه SC-pt465 پاناسونيك بدوم.
ضمناً مي شه با اين مدل هم به كمك flash USB زیرنویس SUB/IDX را بزاي ديدن فيلم به دسگاه وارد كرد يا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و تشکر از تاپیک خوب و مفیدتون.
به تازگی یه براویا وی 400 گرفتیم. میخوایم یه پلیر خوب براش تهیه کنیم
نظرم رو سامسونگ بود که برگشت . و فکر میکنم فیلیپس انتخاب خوبی باشه و یا پیونیر.
اما مساله در اینجاست: پخش فیلمهای اچ دی(نه دیسک بلوری) .
منظور خود اچ دی هست آیا ساپورت میکنه و یا خیر. و آیا برا این کار پلیر نیاز به اون کابل معروف hdmi داره؟ کدومش رو خودش هست این کابل؟
و نیز سوال دیگر اینکه ایا این فیلیپس که شما گفتید زیرنویس ها رو میتونه عقب جلو کنه(تنظیم) در این مورد مطلبی در صفحات قبل ندیدم.
5986 و 5996 از فیلیپس خروجی HDMI دارن و Upscaling 1080P انجام میدن :18:(همونطور که تو پستهای قبلیم اشاره کردم...) کابل HDMI همراهشون نیست چون این کابل خودش 15-20 تومن پولش هست ... وباید خودتون تهیه کنید ... معمولا تو جعبه ی تلویزیونهای Full HD یک عددکابل HDMI میذارن ... وصل کردن یک تلویزیون Full HD به پلیر با استفاده از پورت HDMI روی کیفیت نهایی تصویر خروجی تاثیر زیادی داره چون این پورت دیجیتال هست ....نقل قول:
اگر محدودیت مالی نداری و تلویزیون جدیدت 1080 Full HD هست یک سینمای خانگی بخر و حالش رو ببر...:46:
این دستگاهها دیسک HD و یا BlueRay رو نمیخونن ... (فقط DVD) و فقط هم کدکهای Mpeg 1,2 و DiVx تا ورژن 6.5 رو ساپورت میکنن ...(البته چون فیلیپسها قابلیت آپگرید فرمویر هم دارند ممکنه بعدا بتونید کدکهای جدید تر رو هم اجرا کنید ...)
بزرگترین مشکل پلیرها در حال حاضر این هست که قابلیت پخش کدک H.264 رو ندارند (فیلمهای MKV که به HD Rip هم معروف هستند ...)
پلیرهایی هم که از دیسک بلوری پشتیبانی میکنند فعلا گرانقیمت و کمیاب هستند ....
خیر اجازه ی جابجا کردن زیرنویس رو نمیده :41:...
ولی شما به راحتی و خیلی سریع با نرم افزارهای ویرایش سابتایتل متونید زیرنویس رو تنظیم کنید ...
معولا برای پخش زیرنویسها در پلیرهایی که قابلیت پخش DivX رو دارند باید زیر نویس رو به فیلم بخورونید (Embedding) که اینکار در کمتر از 5 دقیقه با نرم افزار AVIAddXSub و بدون افت کیفیت فیلم امکان پذیر هست و معمولا با اغلب پلیرهای دایویکس هم سازگاری داره ...نقل قول:
ضمنا بهتره سراغ سینمای خانگی پاناسونیک نرید (نصیحت). البته تصمیم با خودتونه ...
سلام من بالاخره یه پایونیر 410 گرفتم ولی انگار به اون خوبی که میگن نیست چون کیفیت پخش فیلم در آن از دی وی دی ال جی که دارم پایین تره... البته من هنوز کابل hdmi نگرفتم و از کابل معمولی استفاده میکنم ولی ال جی با همین کابل تصویر شفافتری میده و متاسفانه این افت کیفیت در پایونیر اینقدر مشهود است که در صحنه های تاریک تصویر راه راه به نظر میاد...به نظر شما این منطقیه که حتما باید کابل hdmi باشه تا کیفیت خوب بده؟؟؟؟؟