من داستانو کامل متوجه نشدم ... بالاخره Cross زن خودشو می کشه یا اون یارو مرده ؟؟
Printable View
من داستانو کامل متوجه نشدم ... بالاخره Cross زن خودشو می کشه یا اون یارو مرده ؟؟
Cross زن خودشو می کشه. Wesley میگه مادر من به خاطر تعصب کشته شد چون هم Cross و هم مادرش یکی از متعصبین گروه Fertanity بودند خود مادر حاضر شد بمیره.نقل قول:
اين Melee Attack هاي بازي منو كشته !!! خون ميپاشه رو صفحه !!! گرافيك بازي معمولي هستش !!! بازي بسيار كوتاه بيده !!! هر مرحله كمتر از 15 دقيقه تموم ميشه !!! اين چه بازي ساختنيه خب !!! اون مرحله ي هواپيما خيلي باحال بود همه رو هوا معلق بودن بعد هم ديگرو ميزدن !!! گيم پلي بازي خوبه و روند سريعي داره !!!پشتك زدناش باحاله از اين ور ميپره اونور !!! نمره ي من به بازي 6.5 بيده !!!
سلام کسی میدونه چطور میشه به طورت منحنی (کات دار)شلیک کرد؟
اگه با xbox360 بازي ميكني rb رو بزن !!!نقل قول:
اگه با پی سی بازی میکنی Shift رو نگه دار بعد کلیک کن !!نقل قول:
سلام کسی میدونه چطور میشه به طورت منحنی (کات دار)شلیک کرد؟
در واقع اسم مادر وسلی توی اون دستگاه اومده بوده دیگه ؟نقل قول:
cross زن خودشو می کشه. Wesley میگه مادر من به خاطر تعصب کشته شد چون هم cross و هم مادرش یکی از متعصبین گروه fertanity بودند خود مادر حاضر شد بمیره.
بازی عالی بود
از معدود بازیهای خوبی بود که از فیلم به بازی تبدیل شدند
توجه کردید که شخصیت بازی بازی از پشت(لباساش مخصوصا لبه پایین پیراهنش که موقع دویدن تکون میخوره و نحوه راه رفتنش و هم فیگور تفنگ گرفتنش) کاملا مثل alone in the dark هست حتی رنگ لباسش
به نظر من تنها عیب بازی این بود که مثلا میشد تیرهایی رو که در حالت منحنی شلیک میکردیم باید دوربین تیر رو تعقیب میکرد به صورت صحنه آهسته تا تیر به فرد مورد نظر بخوره مثل بازی sniper
من این بازی رو همون روز اول که تو نت پخش شد با اجازتون دانلود کردم و فرداش رفتم تا آخرش
همه چی عالی بود.
گرافیک عالی
نور پردازی خیلی عالی
اکشن خیلی خوب رو به عالی
داستانش هم که از رو فیلم بود و خیلی خوب بود
فقط یه چیزی که نمیدونم خوبی یا بدی: توازن سختی و آسانی بازی بین بازی برقرار نبود.یه جا خیلی سخت بود و یه جا خیلی آسون.
آره :دینقل قول:
یکی از قشنگی های این بازی اینه که آخرش متفاوت با بازی های دیگه تموم میشه.
سلام.ببخشید رو این سیستم میتونم خوب بازی کنم ؟آخه یه جا دیدم CPU Intel E6450 میخاست ؟
CPU:AMD 4000 Dual Core
VGA:8500 GT
RAM:3 GIG
جالبی بازی به همینش بود در مراحل اول شما احتمالا درجه Puss-y رو انتخاب کردین در مراحل بعدی همینطور میره بالا! و خیلی جالب! بودنقل قول:
من این بازی رو همون روز اول که تو نت پخش شد با اجازتون دانلود کردم و فرداش رفتم تا آخرش
همه چی عالی بود.
گرافیک عالی
نور پردازی خیلی عالی
اکشن خیلی خوب رو به عالی
داستانش هم که از رو فیلم بود و خیلی خوب بود
فقط یه چیزی که نمیدونم خوبی یا بدی: توازن سختی و آسانی بازی بین بازی برقرار نبود.یه جا خیلی سخت بود و یه جا خیلی آسون.
نقد کوچولو برای اطلاع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی خوبی بود گیمپلی نواوری سنگینی داره و واقعا جالب خیلی شما رو در بعضی صحنه ها یاد stranghold میندازه!
گیمپلی با صحنه های تند و کاور هد شات کردن زدن گولوله به صورت اوریب و .... تلفیق شده که خیلی جالب و عالی
هست گرافیک بازی بدک نیست . از حد معمولی بالا تره و نور پردازیش خیلی خوبه داستان بازی بعد از داستان فیلم
شروع میشه مواقع ای که با Wesly هستید و وقتی خاطرات پدر رو برای شما تعریف میکنن اون موقع ها شما در جای پدر
او هستید بازی اپگرید های جالب داره که در بین بیشتر مراحل باز میشه و صلاح ها محدودا شما نمیتونید از صلاح
دشمناننتون استفاده کنید جنگ های تن به تن باچاقو خیلی خشنه :-O بازی خیلی کوتاهه و بیشتر از چند ساعت طول
نمیکشه! راستی کات سنس های بازی خیلی ضعیف هست به جز مرحله هواپیما که خیلی خوب طراحی شده ولی در
کل زیاد خوب نیستند
ولی بازی خیلی خوبی بود و متفاوت حتما اونای که نگرفتن بگیرن!