کدوم مرحله؟؟؟ نام Chapter رو بگو, شاید بتونم راهنماییت کنم.نقل قول:
Printable View
کدوم مرحله؟؟؟ نام Chapter رو بگو, شاید بتونم راهنماییت کنم.نقل قول:
والا اسمشو نمیدونمنقل قول:
اون مرحله که هلی کوپتر سقوط میکنه و یک مسلسل داره بعد باید با مسلسل هلیکوپتر یک سری آدم رو بکشی ولی
هرچی میکشی تموم نمیشه و بازم میان و بالاخره این وسط میکشنت
اونجاش گیر کردم
لطفا اگر ترینر این بازی هست قرار دهید
لازم نیست حتما پشت رگبار هلیکوپتر بشینی
یک سری رو با اون رگبار بکش وقتی دیدی دیگه نمی تونی کنترلی روی دشمنات داشته باشی از پشت رگبار بیا کنار و پشت هلیکوپتر سنگر بگیر
بعد از اونجا یکی یکی بکششون...اونا نمیان اونطرف هلیکوپتر....تازه همونطرف یک جعبه هست که میتونی هر دفعه مهمات رو پر کنی
راستش هرچی می کشمشون بازم میان و تموم نمیشن فکر کنم یک 20 نفری میکشم ولی بازم میاننقل قول:
این بازی ترینر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا درخواست بده:نقل قول:
این بازی ترینر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
نقل قول:
ببین باید بعد چند لحظه که آدما زیاد شدن بیای پشت هلیکوپتر و از اونجا یک اسموک یا همون نارنجک دود زا بندازی که با دکمه g این کار انجام میشه.حالا دیگه اونا جایی رو نمیتونن ببینن و برو پشت مسلسل و همه رو به رگبار ببند.
بالاخره این بازی رو تموم کردم
ولی انصافا بد نبود ارزش بازی کردن رو داشت ولی مثل نسخه های قبلی نبود
من توی مرحله ای گیر کردم که اون مرد سیاه پوست میخواد منو باشمشیر بزنه هری چیز میکنم نمیتونم مشت بیشتر از 4 تا بهش بزنم و تا وقتی پایین پله ها برسم میمیره .
راهی نداره که بشه اینجا را رد کرد.
دوست عزیز توی اون مرحله وقتی که میخواد شما رو بزنه ، یه لحظه صحنه SlowMotion میشه و یه هدفی میاد توی صفحه .نقل قول:
شما باید زود موس رو ببری وسط اون هدف و کلیک چپ بزنی .
یه قسمت دیگه از بازی هم اینطوری بود ولی این دفعه باید سریعتر باشی .
اگه نمیتونی ردش کنی بهتره یه SaveGame کامل دانلود کنی و از اون مرحله به بعد رو بازی کنی .
:40:
موس میبرم تو هدف کلیک میکنم ولی نمیتونه و لی بعضی جاهاش میتونم وسط هدف بزنم ولی سخته.
در ضمن من یکبار افتادم پایین پله ها گردنش را گرفتم ولی با تفنگ زد.