دوستان بلوری های خالص منودار رو میشه با Km player اجرا کرد ؟ مثلا کدک خاصی چیزی نصب کنی روش و بلوری باش اجرا کنی؟
Printable View
دوستان بلوری های خالص منودار رو میشه با Km player اجرا کرد ؟ مثلا کدک خاصی چیزی نصب کنی روش و بلوری باش اجرا کنی؟
تا اووونجا که من میدونمنقل قول:
خیر
در kmplayer چجوری می تونم دگمه های shortcut کیبورد رو خودم تعیین کنم؟
در ضمن چیکار کنم که kmplayer,always on top نباشه؟
برای اینکه always on top نباشه در محیط برنامه کلیلک راست کن و به این مسیر برونقل قول:
Screen Controls --> On Top --> Never
برای اینکه کلید های shortcut مشخص کنید وارد Preferences برنامه بشید (در محیط برنامه کلید F2 را بزنید)
حال مطابق تصویر زیر ، به مسیر ...General--> Keysرفته و کلیدهای خود را تعیین کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نه نمیشه
میتونه فایل های بلوری مثلا m2ts پخش کنه ولی نمیتونه به صورت کامل یه دیسک بلوری (همراه با منو و دیگر امکانات بلو ری) رو پخش کنه
فایل های بلو ری هم حتی به صورت کند و با بیت ریت پایین اجرا میکنه.
پ.ن : البته به نظرم برای سازندگان برنامه کاری نداشته باشه پخش دیسکهای بلو ری هم براش پیاده سازی کنن ولی فکر کنم نیاز به یه سری مجوز برای اینکار دارن!(البته این نظر شخصی هستش)
دوستان سلام
من با km player فیلمها رو نگاه میکنم چون برای باز کردن زیرنویسهای جدا از فایل اصلی فیلم تنظیمات خوبی رو داره
اما وقتی زیرنویسهای با فرمت srt رو درون فیلم باز میکنم زیرنویس رو بصورت نامفهوم نشون میده یعنی فونتهای نمیدونم چجوری
چیکارش کنم ؟
البته نه مستقیم ولی این امکان هستنقل قول:
شما می تونید برنامه SlySoft.AnyDVD در پشت زمینه فعال داشته باشید و به وسیله KM یا PowerDVD به تماشای بلوری بپردازید.
دوستان چی جوری میشه زیرنویس ها رو از لحاظ زمانی جلو عقب کرد
با کلیدهای [ و ]نقل قول:
سلام من یه فیلم دانلود کردم اما زمانی که می خوام با kmp پخشش کنم بهم ارور زیر میده باید چیکار کنم
No combination of filters could be found to render the stream
error num:80040218