مطمئن نیستم . آیا هریت بیچر استو ؟
Printable View
مطمئن نیستم . آیا هریت بیچر استو ؟
اگه به من اخطار نمیدید مدیر محترم، باید بگم : متاسفانه جواب اشتباه ست.نقل قول:
همچنان منتظر پاسخ های بعدی شما هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آگاتا کریستی در سال 76 مرده. چون عکس چندان جدید به نظر نمی یاد و به این خانوم می خوره که بالای 80 داشته باشه. من می گم آگاتا کریستیه. ( ماشالا انقدر پیر شده که از رو عکس های گوگل هم نمی شه 100% مطمئن شد)
جواب شما اشتباه ستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس جوونیاش برای راهنمایی بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخي اين كه مارگريت دوراسه!
جواب درسته!
من خودم با دوراس با کتاب عاشق آشنا شدم!
اما این بانوی نویسنده:
دوراس، مارگریت Duras, Marguerite بانوی رماننویس فرانسوی (1914- ) دوراس در داستاننویسی بیشتر به جنبه تحلیلی حوادث توجه دارد، حوادثی که غالباً برای زنان پیش میآید. آثار داستانی او از وحدت موضوع برخوردار است و از نظر قالب و ساختمان متنوع و تحولآمیز، چنانکه او را در ردیف نویسندگانی پیشرو قرار میدهد. مارگریت به رنجهای فردی با تیزبینی مینگرد؛ رنجهایی که بشر در میان آن ناگهان به سبب برخورد با دیگران یا با واقعهای غیرمنتظر، هشیاری خود را بازمییابد و از درون خویش و نیازهای اساسی وجود خود که تا آن زمان ارضا نشده است، آگاه میگردد.
از آثار مارگریت این رمانهاست: زندگی آرام( La Vie Tranquille (1944، سدی بر اقیانوس آرام( Un Barrage Contre le Pacifique (1950)، اسبهای کوچک تارکینیا(Les Petits Chevaux de Tarquinia (1953. نویسنده در این آثار بحرانهایی را وصف میکند که موجب آشفتگی روح بشر میشود و به فروافتادن او در عالم تنهایی که خود سقوطی ناگوارتر است، منجر میگردد.
وی در داستانهای زیر از بحرانهایی سخن میگوید که بشر را به عالم فساد میکشاند و قهرمان اصلی را به پیروی از اغواگرانی وامیدارد که مورد علاقهاش قرار گرفتهاند: مدراتو کانتابیله( Moderato Cantabile (1958، ساعت ده و نیم شب در تابستان Dix Heures et demie du soir en ete (1960)، میدان( Le Square (1964 و مانند آن.
«عاشق» اما، جايزهي کنگور را در سال 1984 نصيب نويسندهاش کرد، پرفروشترين کتاب قرن فرانسه شد و به بيش از 50 زبان دنيا ترجمه گرديد. اين كتاب به نوعي خودزندگينامه مارگريت دوراس است که در يک برش زماني از دورهي نوجوانياش، به روايت مکان- زمان و آدمهاي اطرافش ميپردازد
دوراس چندین نمایشنامه و فیلمنامه نوشته است که از همه معروفتر هیروشیما، عشق من Hiroshima, Mon Amour است در 1960. از غالب رمانهای مارگریت دوراس نیز فیلمهای سینمایی ساخته شده است.
فکر کنم آندره ژید باشه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژيد قبلا توي اين تاپيك بوده.تازه اصلا"م اين شكلي نيست! :31:نقل قول:
البته هر دو کچل می باشند:31:نقل قول:
اما جدا قیافه اش خیلی اشناست این عکسی که گذاشتی