نقل قول:
نوشته شده توسط p30time [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
خيلي ممنون ... خيلي تعجب كردم!!
ولي اميدوارم مثل خيلي از فروم ها تشكر يك مبنا قرار نگيره!!! و بچه ها به خاطر كمك به همديگه تلاش كنن نه اينكه تعداد "تشكر از ايشان" رو بيشتر كنن و به رخ همديگه بكشن!
ضمنا اميدوارم بچه ها در تشكر كردن خسيس نباشن و فكر نكنن كه اگر تعداد "تشكر از ديگران" زياد باشه، بي كلاسي محسوب ميشه!
و اميدوارم مثل بعضي از فروم ها بچه بعد از يه مدت نرن و تشكر هاي قبلي شون رو پاك نكنن ( تشكر از مطالب قديمي ) ...
باز هم ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط Farshadd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوستان
نظر من یکم متفاوت هست.
من با همون نه که مدیران میگفتن موافقم.
یکی از مزایای P30WORLD نسبت به دیگر انجمن ها همین نبودن دکمه تشکر بود.
توی خیلی از انجمن های دیگه هم گفتم که جو P30WORLD یکی از بهترین جو ها در بین فروم هاست.
یکی از دلایل این برتری همین نداشتن دکمه تشکر هست.
دکمه تشکر در بین تمامی سایت هایی که دیدم باعث یجور چشم و همچشمی میشه. یک رقابت حسودانه و تقریبا منفی، هر چند نتیجه ظاهری اون مثبت باشه ولی نتیجه روحی منفی داره.
اونموقع که دنیای اتومبیل به انجمن تبدیل شد خیلی خوشحال شدم. در واقع بزرگترین هدیه P30 به من و چند نفر دیگه همین بود. اما الان با گذاشتن این دکمه تشکر انگار یه بسته غم به من هدیه داده.
P30WORLD جوی کاملا دوستانه داشت و دارد، هر چند پستای اسپم و پستای تشکر توش زیاده ولی با همه اینا جوی بهتر از همه انجمن ها داشت.
بعید میدونم با گذاشتن دکمه تشکر جو به اون خوبی حفظ بشه.
به نظر من یکی از معانی گذاشتن دکمه تشکر توی انجمن های ایرانی یعنی "مرگ تدریجی دوستی همه جانبه"
کاربران خود به خود و ناخواسته به گروه هایی تبدیل میشن که در تقریبا همه پستها از همدیگه تشکر میکنن، و اینجاست که ارزش اصلی دکمه تشکر از بین میره.
در آخر امیدوارم این دکمه فقط در مرحله آزمایش بمونه و به مرحله دائم نرسه.
اگر هم رسید امیدوارم که مفید باشه و رقابت منفی در اون به وجود نیاد.
از همگی عذر میخوام.
من هم با نظر این سه عزیز موافقمنقل قول:
نوشته شده توسط M a r i o [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
اين تاپيك رو كه ديدم اولش فكر كردم سايت رو اشتباهي اومدم
بعد ديدم كه نه مثل اينكه خودشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اينكه هدف از گذاشتن اين امكان چيه و چه چيزي باعث شده كه اين امكان گذاشته بشه رو
فقط خود متصديان سايت ميتونن بگن.
خود من بودن اين رو مفيد ميبينم به اين شرط كه به درستي استفاده بشه
اينكه گفته ميشه وقتي اين امكان گذاشته شده كسي نبايد پست تشكر ارسال كنه رو به شدت مخالفم
و معتقدم كه اون روحي كه وقتي شما شاهد اون هستيد كه كسي از شما به خاطر پستي
كه ميتونه پاسخ به يه سوال باشه يا طرح يك موضوع مورد علاقه اون شخص يا ...
از شما تشكر ميكنه و كلماتي رو بكار ميبره و گاهي احساسات خالصانه خودش رو توش مينوسيه ،
هيچگاه تو اين امكان نميشه اون رو جستجو كرد
بعضي تاپيكها هست كه جنبه اطلاع رساني داره و فقط با يه پست هم بسته ميشه
يا در دسترس مسئولين سايته و با پست دادن توش بسته ميشه
تو اينگونه تاپيكها اين امكان تشكر بسيار مفيد و بلكه ضروريه تا اعضا بتونن موافقت و ... خودشون رو با اون تاپيك با
كليك بر روي دكمه تشكر نشون بدن.
فقط بايد فرهنگ استفاده درست رو از اون بدونيم
و اين باور رو هم داشته باشيم كه اگر چه مفيده ولي اين امكان نميتونه تاحدودي ملاك خوبي براي مقايسه كاربرها باشه
و اگر قرار است كه اين امكان بطور قطعي گذاشته بشه
فقط اين پيشنهاد رو ميتونم به همه داشته باشم
اولش از همه معذرت ميخوام كه اين رو مينويسم
باز هم معذرت ميخوام
شايد فحش بدين
ولي بايد بگم
كه هيچگاه اون شخصيت ، غرور و ... خودتون رو با نوشتن جملاتي در امضايتان مبني بر اينكه كاربران به جاي ارسال پست تشكر بر روي دكمه تشكر كليك كنند ، پايين نياوريد.
جاي ديگري يادمه مفهوم اين كار رو نوشته بودم و ديگه اينجا نمينويسم.
باز هم معذرت ميخوام
حتما من اشتباه ميكنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من نبودش بهتره