:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18:نقل قول:
منظورت از اینکه میگی همه میدونن ؟ کیو میگی
یعنی میگی 99 ps1 از pes2008 بهتر بود...:18:
:18:
به نظر من این حرفو باید تو کتاب رکورهای جهان ثبت کرد.
Printable View
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18:نقل قول:
یعنی میگی 99 ps1 از pes2008 بهتر بود...:18:
:18:
اگه اشتباه نکنم 3 ماه قبل از انتشار 2008 . البته ساکر 2007 نسخه جدیدی نبود ! بلکه اصلاحی بر ساکر 6 بود .نقل قول:
ساکر 2007؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نسخه کی اومده که ملت بی خبرن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من از نسل جدید Next-gen نبود ! منظورم این بود که ابتکار جدیدی داشته باشه و با قبلیا فرق بکنه ! می بینید که نوشتم نسل جدید .. ، ننوشتم که نسل بعد.نقل قول:
بارها گفته شده، الانم میگم که خوده PES2008 نسل بعد بوده و PES2009 هم ادامه راه اونو میره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی داره بهتر بودن یه بازی فوتبال را به چه چیزی ببینی !نقل قول:
یعنی میگی 99 ps1 از pes2008 بهتر بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برای شما گرافیک مهم باشه ، 100 البته که 2008 بهتر از همش هست !
اما کسانی که بازی های فوتبال را بازی می کنند به چیزای دیگه ای (مثل گیم پلی - دریبلینگ ....) توجه می کنند و گرافیک در رده های بعدی هست ....
نقل قول:
یه چیزی بهت میگم قول بده به کسی نگی:31:
گیم پلی مهمترین چیز در بازی است و تو ساکر 8 به نظر من تا حالا بهترین گیم پلی بود.
اگه منظورت اینه که گیم پلی ساکر 6 از 8 بهتر بود.............:18:
و اینو ساکر 8 تا حالا بهترین گیم پلی از بازیهای ساکر داره.
فوتبال به اين مهمي را نميدونستي كه اومده ؟نقل قول:
ساکر 2007؟ این نسخه کی اومده که ملت بی خبرن؟
اين عكسو نگاه كن :
به نظر من بهترين فوتبال Pc همينه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک نکنم نیازی به بحث باشه.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ساکر 2008 بازی شکست خورده هست.اینو از امتیازا و میزان فروشش میشه فهمید.بماند که خود بچه ها همه نظرشون همینه.شاید تو کل تاپیک ساکر 2008 فقط 10 نفر اومدن از بازی تعریف کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گیم پلی اش که افتضاح بود.حرکت بازیکنا هم که بماند.باگم که دیگه نگو:27:
بازى كى مياد ؟
کاملا تائید میشه!!نقل قول:
فک نکنم نیازی به بحث باشه.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ساکر 2008 بازی شکست خورده هست.اینو از امتیازا و میزان فروشش میشه فهمید.بماند که خود بچه ها همه نظرشون همینه.شاید تو کل تاپیک ساکر 2008 فقط 10 نفر اومدن از بازی تعریف کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلی اش که افتضاح بود.حرکت بازیکنا هم که بماند.باگم که دیگه نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا وقتی که ساکر اون دریبل های بچه گانه و شوت های سر ضرب مزخرف و گزارشگر و لیسانس.... رو درست نکنه مالی نیستش.
به نظر من تو فوتبال اول گیم پلی دوم گیم پلی و سوم گرافیک و چهارم صدا گذاری پنجم لیسانس ششم کریر( مستر لیگ به قول ساکر) باحال که بشه تحملش کرد و منو های جذاب...
درسته !نقل قول:
فک نکنم نیازی به بحث باشه.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ساکر 2008 بازی شکست خورده هست.اینو از امتیازا و میزان فروشش میشه فهمید.بماند که خود بچه ها همه نظرشون همینه.شاید تو کل تاپیک ساکر 2008 فقط 10 نفر اومدن از بازی تعریف کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلی اش که افتضاح بود.حرکت بازیکنا هم که بماند.باگم که دیگه نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بحث با شما بی نتیجه هست !نقل قول:
یه چیزی بهت میگم قول بده به کسی نگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلی مهمترین چیز در بازی است و تو ساکر 8 به نظر من تا حالا بهترین گیم پلی بود.
اگه منظورت اینه که گیم پلی ساکر 6 از 8 بهتر بود............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینو ساکر 8 تا حالا بهترین گیم پلی از بازیهای ساکر داره.
شما همینطوری فقط حرف خودتونو می زنی .... نه دلیلی نه چیزی ! فقط سلیقه ؟ ....
خوب پس از نظرات كاربران تو همين تاپيك هم ثابت ميشه كه Soccer 2008 محصول خوبي از آب درنيومد