البته دوستان اون گل اولی که ایتالیا به رومانی زد اصلا افساید نبود هاا.
تازه اشتباهات داوری هم در اون بازی فقط اون یدونه نبود.
Printable View
البته دوستان اون گل اولی که ایتالیا به رومانی زد اصلا افساید نبود هاا.
تازه اشتباهات داوری هم در اون بازی فقط اون یدونه نبود.
معذرت ميخوام بروبچه هاي ايتاليا دوست.كارتون تمومه:
با توجه به اينكه صدرنشيني هلند تضمين شده و غير قابل تهديد هستش و بازي ها هم فشرده بنابراين هلند با تركيب ذخيره ها جلوي روماني يه بازي نمايشي برگزار ميكنه تا با باختش روماني 5 امتيازي بشه و ايتاليا و فرانسه هر بلايي سر هم بيارن به روماني نرسن(بنابراين اصلا به پيروزي مقابل فرانسه دلخوش نباشيد). با اينكار هم به بازيكناش استراحت داده و هم اينكه هر دو غول ايتاليا و فرانسه رو حذف كرده كه يه وقت احيانا تو نيمه نهايي دوباره بهشون نخوره.
كار كاملا منطقي و عقلاني هم هست. هر كس ديگه هم بود همينكارو ميكرد . بنابراين بايد منتظر نيمه نهايي هلند و اسپانيا باشيم. از اون طرف جدول هم كه به نظرم پرتقال و كرواسي ميان نيمه نهايي.
پس بدرود ايتاليا
ببخشيد تاپيك منحرف شد:31::31::31:نقل قول:
ستاره ي جمهوري چك رو ميشه بگيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غير پيتر چك بقيه آش دهن سوزي نيستن ببين من طرفدار يوونتوس هستم اما گريگرا و اوفالوژي و باروش و يانكولفسكي و كولر و ......همشون به درد نخور شدن اين تيم زماني عظمت داشت كه توش پاول ندود و رسيچكي بودن پاول ندود و رسيچكي با شوت هاي خفنشون حتي همين ون در سار و هلند كه الان داره شاخ بازي در مياره رو ميترموندن فمر مكنم euro 2004 بود كه هلند و آلمان و چك توي يك گروه بودن و چك تيم اول رفت بالا .و بازي هلند چك يادم نميره كه پاول شوت زد و ون در سار فقط نگاه كرد كه توپ خورد زير طاق اومد بيرون .خلاصه كه اين تيم اون تيم سابق نيست.
به هر حال در پیت هم نیست
هر تیمی یه افتی داره الان ایتالیا هم تو دوره افتشه
هیچ وقت تا حالا ایتالیا اینجوری بازی نمیکرد.
حالا هر پیتی چه فرقی میکنه .نقل قول:
بله اصلا" هر تیمی تو گروه شماست تیم خفنیه .اصلا این یه قانونه مگه نمیدوستی :31:.
سلام
خیلی بخشید تیم چک که شما میگی توی جام جهانی بهترین تیمشو داشت به همراه همون بازیکنانی که میگید مثل ندود و دوستانش که به غنا هم باختن اگه تیم خفنی بودند نمیباختند خوب پس اینقدر نگید که فلان تیم قوی نیست و غیره .....
همین هلند که ایتالیا و فرانسه را تحقیر کرد مقابل پرتغال بازی را باخت توی جام جهانی همین ترکیب را هم داشت!!!
:21::21::21: به نظر شما مالدیف با ایتالیا بازی کنه چندتا میتونه میتونه گل بزنه؟ :26::26::26:
:33::33::33::33: نظر من==:biggrin::biggrin: مالدف 12 ایتالیا 1 اون یه گلم با پنالتی:whistle::whistle::whistle::46:
شوخی کردم :46: به دل نگیرید:46:
مياي حرفتو ميزني ميگي شوخي كردم :31::31::31:.يك دهني از فرانسه سرويس كنيم كه ما اگه نتونستيم دوم بشيم همين جوري بفرستن بالا:27::27::27:نقل قول:
سلام
شاید رومانی تیم ایتالیا و فرانسه را با هم دیپورت بکنه به کشورشون
اونوققت به قول فردوسی پور ایتالیا و فرانسه هر بلائی سر هم میخوان بیارن. بیارن هه هه هه هه