با Touch Diamond تست نکردم یا ندیدم کسی تست کرده باشه ولی خودم با Universal که نسبت مصرف/باتری شبیه به Touch Diamond داره تقریبا 4-5 ساعت می شد وصل باشیم با Brightness متوسط.نقل قول:
Printable View
با Touch Diamond تست نکردم یا ندیدم کسی تست کرده باشه ولی خودم با Universal که نسبت مصرف/باتری شبیه به Touch Diamond داره تقریبا 4-5 ساعت می شد وصل باشیم با Brightness متوسط.نقل قول:
مرسی. دمت گرم.نقل قول:
سلام. آقا از gps اين گوشي چطوري بايد استفاده كرد؟ منظورم اينه كه ديگه به gps بلوتوث احتياج نداره؟ لازم نيست به اينترنت كانكت باشيم؟
راستي a-gps چي هست؟
احتیاجی نداره...نقل قول:
A-GPS یک شبیه ساز GPS هست که موقعیت رو از طریق Network می گیره. Touch Diamond هم از GPS پشتیباتی می کنه و هم از A-GPS.
نقل قول:
مرسي از جوابتون. ولي من نفهميدم، واسه استفاده از GPS اين گوشي لازمه به GPRS متصل باشيم يا نه؟
این دو ربطی به هم ندارند...نقل قول:
مرسی از مطالب ....
یکی از مشکلات این گوشی صدای بسیار بی کیفیتش هست
هم در هدفون و هم در اسپیکر گوشی
شما فکر میکنید من مبدل usb به 3.5 mm از کجا بتونم گیر بیارم
کسی تو تهران میشناسید که داشته باشه؟
در ضمن یه سوال فنییییییییییییییییییییییی ی....!
من تصمیم گرفتم هدفون این گوشی رو از قسمت وسط هدفون که دکمه برقراری تماس هست قطع کنم و به جاش دو سر هدفون creative رو که بسیار با کیفیت هست رو لحیم کنم.....
نظر شما چیه؟
من از 2 چیز نگرانم ....
1- چون گوشی خروجی 40 chanell داره فرقی مشاهده نشه!
2- اصلا هدفون دیگه بعد اتصال باهاش کار نکنه؟؟؟؟ اون موقعی هم که imate jam داشتم میخواستم این کارو بکنم .... اینقدر نکردم تا دزدیدنش
حالا نظر شما چیه؟ تست کنم؟ با عقل جور در میاد یا نکتته فنی خاصی داره؟
منظورم اين بود كه مثل گوشي N95 وقتي كه ميخوايم از GPS استفاده كنيم پيغام نميده كه بايد از طرثق GPRS اطلاعات ردوبدل كنه؟نقل قول:
Headphone Adaptor برای Pocket PC های HTC در بازار هست قیمتشون هم فکر نمی کنم بیشتر از 10 هزار تومان باشه.نقل قول:
در صورتی که گوشی GPS داشته باشه نیازی به GPRS نیست. N95 هم نیازی به GPRS نداره (حداقل مدل 8 گیگ رو خودم دیدم) (احتمالا برای برنامه هایی که از GPS استفاده می کنند مثل Map اون هم برای لود شدن نقشه نیاز به اینترنت داشتید وگرنه سیستم موقعیت یاب مستقل از GPRS هست.)نقل قول:
امروز از City Centre دبی با قیمت 3000 درهم و با یک سال Warrenty خریدم .