79 که همی WMV ها رو با بیت ریت و رزولوشن مناسب پخش می کنه ... چه نیازی به CoRe Player داری ...؟؟؟؟؟
79 که همی WMV ها رو با بیت ریت و رزولوشن مناسب پخش می کنه ... چه نیازی به CoRe Player داری ...؟؟؟؟؟
واقعا برنامه ی باحالیه من که فایلای تصویری با فرمت.DATرو توی این نرم افزار میبینم خیلی حال میده.فقط باید پسوند رو به 3GPتغییر بدین بعد با برنامه اونو بالا بیارین.
کانورت کنی که بهتره. فرمت Dat حجمش بالاست و فضای زیادی اشغال می کنه.:46:نقل قول:
من رو n82 نصب کردم . وقتی فیلمهایی رو که با خود گوشی میگیرم (30 فریم در ثانیه و بالاترین کیفت) ، با کور پلیر که پلی میکنم تیکه تیکه پخش میکنه مثلا 2 فریم نشون میده دیگه نشون نمیده تا فریم 20 دوباره 1 فریم ... اما صدا درست پخش میشه !! اما فیلمهای دیگه رو که از پی سی میریزم توش نشون میده .
مشکل از گوشیه یا نرم افزار ؟
من هم همین مشکل رو دارم.نقل قول:
صد در صد مشکل از این نرم افزاره...
البته برنامه ی smart movie هم همین مشکل رو داره...
فریم فریم شدن بخاطر بیت ریت بسیار بالای فیلم برداری 82 هست ... حدود 3 مگ هست ...
خود Real Player چون برای خود گوشی هست راحت پخش میکنه ... وگرنه هیچ پلیری توان پخش اونو بخوبی نداره ...!
یعنی اینقدر کیفیت فیلم N82 بالاست ؟ !نقل قول:
یعنی دیگه هندی کم hd مو بندازم دور ؟
CoreCodec.CorePlayer.v1.35.7340.S60v3.SymbianOS9.x .Unsigned.Cracked--PGTeam
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CorePlayer™ Mobile is at the center of the CoreCodec™ Universe for playing multimedia on your mobile phone, portable media players, PDA, GPS or convergence device. CorePlayer™ is truly the next-generation in multimedia playback. Its simple yet powerful interface and advanced features is designed to empower the CoreCodec™ community.
A powerful multimedia player.
Version 1.3.5 build 7340 (20090824):
- FIX: YouTube item handling and seeking
- FIX: AVC streams with SEI userdata in extradata
- FIX: DivX 3.11 in MP4 fixes
- FIX: Wavpack handling other than 16 bits
- ADD: Transparent reconnection in HTTP after a connection failure
- ADD: A connection timeout to avoid waiting forever for network streams
- ADD: FLAC support in Matroska and Ogg
- ADD: AC-3 decoding on Mac OS X 10.5 (Leopard) when Perian is installed
- ADD: Brasilian Portugese, Danish, Dutch, Greek, Ukrainian language support
- ADD: More JPEG formats supports
- CHG: Network stream opening is less blocking
Hacked versions.
نقل قول:
فریم فریم شدن بخاطر بیت ریت بسیار بالای فیلم برداری 82 هست ... حدود 3 مگ هست ...
خود Real Player چون برای خود گوشی هست راحت پخش میکنه ... وگرنه هیچ پلیری توان پخش اونو بخوبی نداره ...!
لابد کیفیت فیلم برداری n78 هم در حد n82 و دوربین hd هست که واسه منم درست پخش نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یعنی اینقدر کیفیت فیلم N82 بالاست ؟ !
یعنی دیگه هندی کم hd مو بندازم دور ؟
کلا با فیلم های خود گوشی مشکل داره شاید با فرمتش مشکل داره...(فکر کنم مشکل خصوصیه...:دی)
ولی لامصب من که هر چی کانورت کردم عین قند اجرا میکنه...!!!