اين هم نظريه :31:نقل قول:
ولي براي من جالبه كه شما به يك بازي ماشين راي دادين به عنوان اين كه طرفدار كدوم بازي هستين :10:
Printable View
اين هم نظريه :31:نقل قول:
ولي براي من جالبه كه شما به يك بازي ماشين راي دادين به عنوان اين كه طرفدار كدوم بازي هستين :10:
در کلنقل قول:
خودت هم می دانی که مایکروسافت خ..ه مالی سونی رو کرده تا امتیاز ساخت بازی دویل مک رای 4 و رزیدنت 5 و ... روازcapcom بگیره تا براش بسازه و بازیهای کنسول ps2 مانند bully و ... رو برای x360 بزنه پس چه قدر خاک تو سره که داره بازیهای پلی 2 رو برای کنسولش کپی می کنه.
و در آخر خدا رو شکر که تو این همه اطلاعات داریو اینهارو نمی فهمی :21:
همه می دانند که granturismo5 بهترین بازی ماشینی دنیاست و فقط برای کنسول ps3 هستش:10:نقل قول:
قابل توجه دوستان عزيز
اولا اينجا تاپيك اسمش :
طرفدار كدوم بازي PS2 هستيد
ميباشد و ما كاري با كنسول ديگه اي نداريم كه حالا بخوايم بازي هاي اون رو بررسي كنيم
پس صرفا بحث رو اخرين شماره GRAN TURISMO براي PS2 يعني شماره 4 ميكنيم:10:
(براي جمع كردن بحث GT5 هم بايد بگم كه يك امتياز ضعيف رو گرفته و طبق راي بيشتر از 30 هزار تا از GAMER هاي حرفه اي دنيا چيزي جز گرافيك نداره )
البته طرفداران ازادند كه بخرند و خوش باشند :46:
اين شماره ساله 2005 در رقابت با ابر شاهكار كمپاني MICROSOFT يعني FORZA MOTOR SPORT ميدان رو واگذار كرد و FORZA MOTOR SPORT با امتياز 9.2 از 10 در مقابل 8.9 از 10 تونست جايزه :
بهترين بازي سبك رانندگي دنيا
Best Driving Game Genre
رو براي خودش و XBOX به ارمغان بياره
كه اين موفقيت در نسخه هاي بعدي اون هم چنين PROJECT GOTHAM RACING كاملا ديده ميشه:20:
واقعا برات متاسفم كه اين قدر سطح پايين حرف ميرني:13:نقل قول:
من هيچ جوابي به اين حر فات نميدم
بقيه خودشون ميدونن چه جوري قضاوت كنن
تو ازادي كه فكر كني من كم اوردم جلوت و از اين حرفا ...
خوش باشي با اطلاعات و افكارت ...:10:
برادر ممد زیرو شما احیانا هک نشدی ؟ یه جورایی لحنت یه کم خیلی عوض شده !
یه توضیحی هم به من نادان بده بازی ای که هنوز درست و حسابی ریلیز نشده(این بازی فقط یه نسخه پرولوگ ازش منتشر شده) چطور بهترین بازی ماشین دنیا شده و همه هم میدونن ؟
البته من طرفدار پروپا قرص Gt4 هستم ولی حرف شما خیلی بی حساب و کتاب و عجیبه !
پس چرا خودت بازیهای x360 رو پیش می کشی:13:نقل قول:
بچه ها خواهش ميكنم...
اينجا همه دوستيم
و به هم بايد احترام بزاريم
ماشالله حيف نيست تاپيكي به اين پرباري رو كه خودتون تا اينجا (ده صفحه) براش زحمت كشيدين خراب شه؟!!
همه دوستيم فراموش نشه (;
شاد باشين
يا حق (:
مرسي عزيز خود خودشهنقل قول:
دقيق نميدونم كدو boss رو ميگي
ولي فكر كنم همون 3 تا اژدها توي كشتي رو ميگي كه اون دو تا بغلي ها رو ميكشي و ميري بالاي اون سكو و اون تيغ رو ميندازي روي گردنشون
اگه اونجا رو ميگي
اون Boss اصليه بايد بري بالاي اون به اصطلاح دكل كه با تور ميره بالا و اونجا بايد يكم بزنيش و در عين حال وقتي نعره ميكشه بتوني خودت رو نگاه داري و پايين نيفتي يكم كه بزنيش بالاي سرش
علامت يكي از دكمه هاي دسته مياد كه اونو بزني يك سيخ ميندازه دورش و حالا بايد
با سرعت تمامي كه ميتوني دكمه رو بزني كه كله اون اژدها رو بزنه به چوب وسط دكل و اخرش هم دهنش رو توي چوب فرو ميكنه و كشته ميشه
ولي خب خيلي اين كارو انجام دادم
فايده نداشت!!!
ميدوني همش ميزنمش باز خونش زياد ميشه و ميرم دايره رو ميزنم باز هم روز از نو روزي از نو
بايد دوباره همين كارارو ادامه بدم!
نميدونم چرا؟!
يا حق (:
نقل قول:
والا منم نميدونم مشكل از كجاست
چون يادمه خودم بارها رفتم همينجوريه
ميدونم كه بايد اون اژدها رو محكم بزنيش به اون چوبه كه اون وسطه و اون چوب ميشكنه
كه دفعه بعد بايد فروش كني توي اون چوب شكسته كه مثل سيخ بره تو گردنش و بميره
به احتمال زياد شما سريع نميزني اون دكمه رو
يعني به اندازه كافي سريع نميزني كه خراب ميشه و دوباره هي از اول مياد:10:
چون راهش همينه
حالا دوستانه ديگه هم اگه ميدونن كمك كنن :10: