من کنکور 89 تو عید روزی 12 ساعت خوندم بعدش هم 4-5 ساعت رتبم 14000 شد !
فقط مهم اینکه درست بخونید یعنی با تمرکز ! نه اینکه بخوایید فقط ساعت پر کنید ! مثلا داری تست می زنی یهو می ری تو هپروت و... 2 ساعت گذشت !
Printable View
من کنکور 89 تو عید روزی 12 ساعت خوندم بعدش هم 4-5 ساعت رتبم 14000 شد !
فقط مهم اینکه درست بخونید یعنی با تمرکز ! نه اینکه بخوایید فقط ساعت پر کنید ! مثلا داری تست می زنی یهو می ری تو هپروت و... 2 ساعت گذشت !
من نميدونم چه جوري روزي 14 ساعت بخونم؟زودي خسته ميشم.تاالانم بيشتر از 8 نخوندم:13:
مشکلت اصلا هم بزرگ نیست مهم اینه که از حداکثر توانایی ات استفاده کنی 8 ساعت در روز اصلا کم نیست 10-12 ساعت ماله بعد عیده ( مخصوصا خرداد ماه) اون موقه که بشه مطمئن باش ساعت مطالعت چند ساعتی بالا میرهنقل قول:
درسته ...
مشکل همه ما اینه که حوصله خوندن این همه ساعت رو نداریم
وگرنه غمی نداشتیم که
خدا لعنت کنه اونایی که این ساعت ها رو 2 دهن بچه ها میندازن، :41:نقل قول:
بابا ظرفیت آدما فرق می کنه حد اکثر تلاشتون رو بکنید ولی خودتون رو با خودتون مقایسه کنید.
سلام دوستان من یه سوال داشتم . من رشتهی ریاضیم به جز ریاضی تو بقیه درسام مشکلی ندارم می خاستم حالا که 4 ماه بیشتر تاکنکور نمونده ریاضی رو چطور بخونم تا درصد در حدود 20 به دست بیارم ؟ فقط مباحث آسون رو بخونم یا.........شما راهنماییم کنید
نقل قول:
مباحث آسون رو بخون مثل انتگرال ، آمار ، هندسه پایه
اره به خدا هر کسی یه بازدهای داره من یکی رو میشناسم با روزی 5 ساعت رتبه 70 شد یکی با 12 ساعت چون بازده نداشت وکیفیت نداشت داغون شد مهم اینه که خودتونو باور کنیدنقل قول:
اصلا خودتو درگیر این بحثای خاله زنک بازی نکنین... چند ساعت درس میخونی اینا همش کشکه فقط سعی کنید مطالبی رو که می خونید قشنگ بفهمید و طوری نباشه که فقط ساعت پر کنید.... به ساعت نیست اگه تمرکز داشته باشی 1 ساعت از چند ساعت بهتره!!!!
من الان قلمچي شركت ميكنم.ترازم بين6800تا7000ميشه ولي تاحالااصلاهمه ي مبحثهاي ازمون و نتونستم بخونم چون كم درس ميخونم ولي كيفيتش خوبه.فقط چون ساعت مطالعم كمه نميرسم همه مبحثاروبخونم و بعضي درساروكم ميزنم واسه همين ميخوام بدونم چه جوري كمي بيشتربخونم تاترازم بالاي7300بشه:13: