[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سیاه قلم (اثر آزاده خواجه نصیری)
قلم فلزی (اثر آزاده خواجه نصیری)
مقدمه
من و تو ما بودیم! هم راه و هم نگاه، هم بغض و هم صدا، همپا و پا به راه ... تو اما دلت با من نبود! گفتم این سیبِ سرخ را میچینم تا کودکان بهانهگیر فردا نگویند که «آدم»ی در میانِ این همه آدمی نبود و در تقسیمِ آن همه علاقه، «رفتن» سهمِ سادۀ تو شد و «ماندن» سهمِ دشوارِ دستهای تنهای من. امروز هم نه گلایهای از این همه انتظار، نه بهانهای از نمناکی کاغذ، راضی به رضای همین زندگی و چشم به راهِ طنینِ ترانه و باران، در خوابهایم بیدار میشوم و در بیداریَم میمیرم. یک پا به راهِ رؤیا و یک پا به بنبست بیداری. خوابگرد و گریه نشین. همین!
حالا، بیبیِ بالا نشینِ من!
نگو که در کوچه گربهها شاخ میزدند، نگو که هنوز اشکِ تمساحها تَه نکشیده، آخرِ قصه رو سیاهی به زغالِ شعلههای غزل سوز میماند.
برگرد و دستم را بگیر! بیبیِ باران!
میخواهم در کنار تو بر برگهای بوسه بنویسم:
آبیترین آبیِ دنیا،
همین آسمانِ خاکستریِ خانهی من است!
(ادامه دارد...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهمن مفید، یغما گلرویی و پرویز پرستویی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یغما گلرویی، رضا یزدانی، علی مصفا و لیلا حاتمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حامی، یغما گلرویی و آزاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسن علیشیری، یغما گلرویی، آزاده، حامی و بابک امینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یغما گلرویی و سعید شهروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یغما گلرویی و سعید شهروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یغما گلرویی، خسرو شکیبایی و رضا یزدانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسن علیشیری، یغما گلرویی و رضا یزدانی