محتویات بطور معمول کجا ذخیره میشوند ؟شما همون بگید؟ اگه خیلی طولانی میشه کتابی سایتی چیزی معرفی کن؟سرچ گوگل رو از کجا گیر بیارم؟
Printable View
محتویات بطور معمول کجا ذخیره میشوند ؟شما همون بگید؟ اگه خیلی طولانی میشه کتابی سایتی چیزی معرفی کن؟سرچ گوگل رو از کجا گیر بیارم؟
معمولا در دیتابیس ذخیره میشن
برای سرچ در دیتابیس باید از یه دستور SQL استفاده کنید که آخرش میگید :
البته اولای تاپیک رو ببینید یه توضیح در مورد SQL میبینیدکد:SELECT FROM ... WHERE field LIKE %@var%
سلام دوستان...:10::10::10::10:نقل قول:
توی همین مایه ها...
آره توی هر استان فرق می کنه، من رفتم که امتحان بدم، خب... وقتی رفتم نشستم، دیدم یه چندتا ورقه پیشم گذاشتن گفتن این رو طراحی کن، به نوع طراحیش نگاه کردم د یدم فقط فریم و marquee داشت..... خلاصه حالم به هم خورد!!! کاش لااقل همون css یا جاوا می داشت، دیدم اینجوریه، آمدم خونه و پشت سرم رو هم نگاه نکردم!!!!!
همونطور که گفتی وا قعا افت داره...
-----
من که مثل شما بلد نیستم....:20:
آره من بودم، اجازه ی ما توی دست شماست:31:
بابا مازندران خیلی پس با کلاس تر بود ! داینامیک (PHP ) بود + ajax و js و css و ...
راستی کم پیدایی ..
بازم اونجا بیا !
آقا این تاپیکت مرده (مرد نیست ها. Mordه)
دیگه این sticky اش رو بککن :خنده با صدای بلند
الان کجا زنده است ؟! استایکیشو بکنم ؟ نشونت میدم ! واسا کنکور تموم شه ! تازه اینجا مرجعه بحثی هم توش نباشه همیشه واسه همه مفیده !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------
جواب پایینی !!
به به امین بالاخره اومدی ؟
خب به من چه کسی تحویل نمیگیره !
صبر کن یه ماه دیگه میان درخواست میدن
Please translate the last post for us .. We dont understand persian !! this dscustion is very helpfull and is unique in the world !!
بعد من میام میگم نه آقا نمیشه برو خونتون !
اون میگه
What ?
بعد بن میشه !
چی گفتی ثبت نام نکردی ؟ یعنی چی جا موندی ؟
------------------
جواب دوتا پست پایین تر !!
مسیح مهندس جان آخه کدهایی که مینویسم زبونش فارسیه ؟!!
کدها رو میبینن میگن توضیحاتش رو ترنسلیت کن !!
سلام به همگی...
بالاخره ما هم بر گشتیم.
مسیح:
جان من این تاپیک رو دیگه مسخره نکن خــــب.:20:
راستی نیما، چرا بیکار نشستی؟؟!! زودباش بیا که اوضاع تاپیک خیطه!!! همین کارا رو می کنین که همه می یان تاپیک رو مسخره می کنن!!!:29:
باشه، نوبت ما هم می رسه...........:5:
-------
ببخشید، پست بالایی رو ندیدم! راستی خوش به حالت که ثبت نام کردی واسه کنکور، من که جا موندم!!!
--------
بالایی:
آره جا موندم، یعنی ثبت نام نکردم دیگه...
شرمنده که مسخره کردم
ولی اینها لازم ه
نگاه کن الان چقدر پویا شدید. ما بهش می گیم استارت
نیما اون دیالوگت خیلی خیلی خیلی با حال بود
هنوز هم تو کف اش ام که اونی که زبونش رو نفهمیده، از کجا فهمیده که مفیده و unique ؟
موفق باشید
امیدوارم فعال بشید که ما هم استفاده کنیم
تا حالا دیده بودین تاپیک مهم پایین بره نبینینش ؟ !! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب مثل اینکه اومد بالا !
... دوستان ادامه میدیم .....
سلام.
راستی چه بلایی به سر این تاپیک اومده بود؟ یعنی پایین رفته بود یا غیبش زده بود، رفته بود توی ترش؟؟؟؟