یه سوال خصوصی: شما از شرکت نوکیا احیانا" پورسانتی چیزی واسه پیش فروش و تبلیغات ن78 نمیگیری؟ :dنقل قول:
طرف ما که هنوز 45 دقیقه تا سال تحویل مونده, شما مگه کجای کره ی زمین میشینین که سال تحویل شده؟! :دی
عید همه مبارک
Printable View
یه سوال خصوصی: شما از شرکت نوکیا احیانا" پورسانتی چیزی واسه پیش فروش و تبلیغات ن78 نمیگیری؟ :dنقل قول:
طرف ما که هنوز 45 دقیقه تا سال تحویل مونده, شما مگه کجای کره ی زمین میشینین که سال تحویل شده؟! :دی
عید همه مبارک
نقل قول:
نه خير داداش ما هيچ رابطه اي با نوكيا نداريم..... وقتي ميبينم يه گوشي خوب امده و همه ميرند گوشي اشغال چيني ميخرند.................... فقط ميخوام چشم و گوش ملت رو باز كنم تا صاحب يه گوشي خوب بشند!!!!! اگه اشكال داره بگو ديگه ادامه ندم؟؟؟؟:21::21:
در مورد لحظه سال تحويل من چند دقيقه قبل از سال تحويل اين پست را زده بودم!!!:27:
بابا چه جدی گرفتی شوخی کردمنقل قول:
در مورد گوشی چینی راستش هرکسی از من مشاوره میخواد فحش زمین و زمان رو به این گوشی ها میدم, البته خودم تاحالا با چند مدل از این گوشی ها که مال دوستان بوده کار کردم و بشدت متاسف شدم واسه ی این مملکت که میزاره این آشغالا وارد کشور بشن
در مورد ادامه ی این تاپیک هم باید بگم هیچ ضرری نداره و بسیار هم می تونه مفید باشه که البته اگر هم مشکلی باشه بنده ی حقیر هیچ کاره هستم و باید مدیران دستور بفرمایند...
در مورد لحظه ی سال تحویل هم شوخی کردم...
شاد باشی
ما مخلص آقا pezhman32 هم هستيم...:10:نقل قول:
لطفا ديگر بحث رو منحرف نكنيد و در مورد گوشي بحث كنيد...
عکس هاییی که gsmarena ازش گذاشته
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_n78-pictures-2254.php
يه سوال مهم:31: كسي نميدونه قدرت خروجي صداش چند وات است؟؟؟؟:20:
من كه تا حالا چيزي در اين مورد جايي نخوندم ......پيدا ميكنم و به اطلاع شما ميرسانم...نقل قول:
Salam Agha Rohallah
Tapiki Ka Dadi Waghaan Jazab Wa Bedard Bokhore
Man Ka Az Tapik Shoma Khosham Amuad Wa Montezer Tapikhaye Khubtar Ea Jaleb Shoma Hastam,ba Arezuye Moafaghiyat Baraye Shoma
Byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy y
:40:dustar Shoma George Dj Oops:40:
قدرت خروجی صدای گوشی ها رو به وات نمیگن چون اصلا در برابر وسایل صوتی عددی نیستننقل قول:
مثلا n78 کیفیتش 64کانالست!
نقل قول:
قابل شما رو نداره... وظيفه است.........اگه كسي اطلاعات جديدتر درباره سيستم عامل گوشي داره بزاره .........