این حرفی رو که دارم میزنم رو حتی به ریاست این سایت هم گفتم بخدا وقتی میام توی بعضی از این تاپیک ها چیزاهایی مشاهده میکنم که از داخلم آتیش میگیرم!!!بخدا شما خوبه برید توی gsmarena......... مقاله بنویسید آخه کسی که میگه java بهتر از سیمبیان هست......... نمی دونم والا بعضی اوقات میزنه به سرم دیگه این کلوپ نیام بعضی اوقات میزنه به سرم بیام ولی توی کلوپ های گوشی ها نیام و فقط برم تو برنامه های کاربردی و برنامه ها این چیزاها معرفی کنم نیم دونم!!!!والا.........
همه تعصب دارن بخدا به کسی که حقوق میدن اینقدر طرفداری از اون شرکت نمیکنه و توی خونه خودشون عیب های اون شرکت رو میگه ولی اینجا چی نمی فهمم بخدا آدم جواب نده بخدا خیلی سنگین تره میگن N81 بد درست شده نوکیا امسال خراب کرده و گوشی درست حسابی تولید نکرده من اینو نمی فهمم چرا وقتی آدم به ویندوز موبایل احتیاج داره باید بره سونی اریکسون بخره نوکیا یا ال جی بخره وقتی شرکتی مثل Htc هست درست مثل اینکه نوکیا بخواد مانیتور تولید کنه همه برن طرفداریشو بکنن آخه تا وقتی که ال سی دی مانیتوری مثل سامسونگ و ال جی هستن آدم باید ........ باشه که بره مانیتور نوکیا بخره.
یادمه زمانی که N95 معرفی شد همه دهنا باز مونده بود اااااااااااا اینو ببین از 2 طرف کشوییه حالا N95 خز شده روزی که N96 معرفی شد ااااااااااااا اینو ببین 16 گیگ حافظه داره حالا نیومده 1000 تا ایراد ازش گرفتن نمی فهمم چرا به سلیقه های دیگران احترامی نمی زاریم باباهرچی دوست دارین برین بخرین java از سیمبیان بهتره حتی از ویندوز موبایل 6هم بهتره فکر میکنم کسایی که به این حرف ها جواب میدن یکم مشگل دارن بابا بزارین تا صبح بگن java بهتره چی کار دارین به این کارا