راست میگی؟؟عجب چیزه باحالی!!!
Printable View
راست میگی؟؟عجب چیزه باحالی!!!
فلاش دوربينش xenon يا LED ؟
نمیییییخوام:19: من عملیاتی که توش بکش بکش نباشه نمیـــــــــخوام :19: پیکان جوانان گوجه ای رو میارم به شرطی که سقفشو برداریم یه دوشکا ببندیم روش که رسیدیم اونجا من طرفدارهای نوکی و سامسونگ و لت و پار کنم:31:... 2 تا آر پی جی هم بزنم وسط محصولات نوکی و سامی که دیگه واسه ما شاخ نشن :27: ... با بقیه نقشت موافقم... نوار هم با من...داوود مقامی رو یادت رفت:13:... سوخت هم مشکل نیست..با بچه های تدارکات صحبت میکنم یه 2 کیلو کیک زرد بیارن با سس مایونز قاطی کنیم بریزیم تو باک..میگن کار اورانیوم غنی شده رو میکنه..این از این..چند تا بمب c4 هم میارم برگشتنه راهها رو باش مسدود کنیم ..سیم خاردار هم بزنیم...فردا 3.5 صبح حرکت...فقط میترسم این خشانت ها رو روحیه لطیف مصطفی اثر بزاره:27:..شایدم پا پس بکشه..من باش گفتمان میکنم اگه راضی نشد 2 تا دیازپام میدیم بش بره هپروت:21: .... برو دارمت !!!نقل قول:
شرمنده...دیگه ظرفیت تکمیله ! ماشین نمیکشه دیگه :27:نقل قول:
منم میام واقعا فوق العاده اس یک ساعت توی یک هفته بدین به من کافیه من سلاح ها رو جور می کنم
نقل قول:
تا حالا مگه گوشی دوربین دار با قابلیت اتو فوکوس با ستفاده از لمس صفحه داشتیم ؟؟
فقط یه پی 990 بود که اونم با دکمه دوربین این کارو میکرد
حالا یه چی به رسید البته شک دارم که اینقدر پیشرفت کرده باشن دوربین های گوشی موبایل
اونم چیزی نیست جز فوکوس کردن بروی اجسامی که لزوما در وسط
صفحه نیستند
و با لمس صفحه در آن نقطه بروی اون جسم فوکوس میکنه !!
باشه حمید قبوله.راس میگی باید این بروبکس نوکیا و مخصوصا سامسونگ(تازگیها خیلی شاخ شدن) رو نابودنقل قول:
کنیم!!ولی فرمانده اینطوری پیکان کارمون رو راه نمیندازه.من میگم یه مزدا 2000 دوکابین ردیف کنیم دوشکارم بزاریم
پشتش.رفتنی دو گروه میشیم شما با پیکان گوجه ای برید منم با مزدا میام اگه نیروی جدید هم بود پشتش سوار
میکنم.منم نگران مصطفام.خیلی حساسه.میترسم طاقت خشونت و خونریزی رو نداشته باشه.حیف که به سیبیلاش
احتیاج داریم وگرنه کاری ازش برنمیاد فقط دست و پا مونو میگیره!!
آخرین خبرها از مصطفی حاکی از اینه که مدیران سایت من و تو بهش مرخصی نمیدن میگن بهت احتیاج داریم
باید یه نفر رو پیدا کنیم تا بجاش کشیک بده.بهش بگو تو بارسلون تعمیر کارهای ماهری هست که میتونن گوشیشو
تعمیر کنن اگه اینو بشنوه با کله میاد.:31:
با اینکه خیلی جوونی ولی اشکالی نداره تو هم بیا.ببینم میتونی با دوشکا کار کنی؟نقل قول:
منم میام واقعا فوق العاده اس یک ساعت توی یک هفته بدین به من کافیه من سلاح ها رو جور می کنم
اگه جواب مثبته مشکلی نیست میتونی بیای.اینم بگم فقط برای تفریح میبریمت هیچ حقی از xperia نداری ها.بعدا
نگو نگفتی!!
شاد باشید!!
حالا که احتیاج به نیرو کمکی شد منم هستم تازه من میخوام با لا نچیکو بیام چی داداش...نقل قول:
به نظر من جای 2تا ماشین خاور بگیریم خیلی بهتره:46:
داداش منظورم رو خوب نفهمیدینقل قول:
تا حالا مگه گوشی دوربین دار با قابلیت اتو فوکوس با ستفاده از لمس صفحه داشتیم ؟؟
فقط یه پی 990 بود که اونم با دکمه دوربین این کارو میکرد
حالا یه چی به رسید البته شک دارم که اینقدر پیشرفت کرده باشن دوربین های گوشی موبایل
اونم چیزی نیست جز فوکوس کردن بروی اجسامی که لزوما در وسط
صفحه نیستند
و با لمس صفحه در آن نقطه بروی اون جسم فوکوس میکنه !!
اون دوستمون گفت که ضربه زدن به ال سی دی کار فوکوس کردن رو انجام میده و دکمه برای فوکوس کردن نداره
من پرسیدم یعنی منظورشون فقط همین بوده و فقط همین کارو میکنه !!!
+++++++++++
بچه ها بسه دیگه
مثلآ تاپیک ایکس وان هستا
اسپم ندید . تا یه جایی گفتید خندیدیم . دیگه کشش ندید
سونی اصلا این سری زنون نزده فلاشش LED هست فکر کنم این دفعه میدون رو داده به جوونانقل قول:
(نوکیا و سامسونگ)
نه من نگفتم که دیگه دگمه ای نداره برای فوکوس گفتم برای راحتی کار می شه از طریق لمس صفحه فوکوس کرد...نقل قول:
به این سادگیها که فکر میکنی نیست.اول باید تست بدی ببینیم میتونی عضو گروه شی یا نه.اتفاقا به یه رزمی کارنقل قول:
احتیاج داشتیم.یه اسم خوب هم باید برای تیممون انتخاب کنیم.سرقت در بیست 20 ثانیه خوبه؟
قابل توجه بقیه دوستان: هر کس خواست عضو تیم بشه باید یه 32 قطعه عکس و کپی از شناسنامه و
کارت ملی بده به حمید.آدرس هم متعاقبا توسط حمید اعلام خواهد شد.