نصب Antivir بصورت غیر فعال.
سلام دوستان.
یکی از دوستان عزیز از من پرسیدند که چطور میشه این آنتی ویروس رو بصورت غیر فعال در کنار آنتی ویروس اصلی
سیستمم نصب کنم.
با توجه به اینکه شاید دوستان دیگری نیز براشون جالب باشه بدونن بنابراین تصمیم گرفتم که جواب این دوستون رو در
تایپک خود این آنتی ویروس مطرح کنم.
نصب غیر فعال این آنتی ویروس میتونه بعنوان یک نسخه پشتیبان و یا بهتره بگیم یک آنتی ویروس کمکی برای آنتی
ویروس سیستممون باشه. تا بحال هیچ آنتی ویروسی در دنیا وجود نداشته که بتونه 100 درصد ویروسها و تروجانها رو
شناسایی کنه. بنابراین وقتی که 2 نوع آنتی ویروس بر روی سیستم نصب باشند کمک بسیار مفیدی رو در شناسایی
فایل های آلوده میکنند.البته باید یک نکته رو فراموش نکنید که نصب 2 آنتی ویروس فعال در سیستم به هیچ عنوان
پیشنهاد نمیشه چون نه تنها امنیت سیستم رو بیشتر نمیکنه بلکه بدتر هم میکنه.
بریم سر اصل مطلب. برای نصب غیر فعال این آنتی ویروس به این صورت عمل میکنید.
فایل ستاپ آنتی ویروس رو اجرا میکنید تا به مرحله زیر که در عکس میبینید برسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمتی که من تیکش رو برداشتم همون قسمتی هست که باعث میشه این آنتی ویروس بصورت غیر فعال نصب
بشه. قسمت Antivir Guard همان Real time protection این آنتی ویروس است و زمانی که شما تیک آن را بر دارید
این قسمت کلا نصب نمیشود. پس شما نیز مانند عکس بالا عمل کرده و تیک این قسمت را بر میدارید.
قسمت Shell Extension مربوط به قابلیت فعال بودن اسکن از کلیک راست. این قسمت شخصی میباشد. اگر کسی
میخواهد که از این قابلیت استفاده کنه در اون صورت بزارید تیکش بمونه و مراحل نصب رو تا آخر ادامه بدید. در غیر این
صورت میتونید تیک این قسمت را هم بردارید.
قابلیت کلیک راست کردن برای اسکن توسط Antivir به درد زمانی میخوره که شما فایلی رو از اینترنت دانلود میکنید و
میخواهید خیلی راحت توسط این آنتی ویروس نیز اسکن بشه. آنتی ویروس اصلی سیستم شما که فعاله کار خودش
رو اتوماتیک انجام میده اما آنتی ویروسی که غیر فعاله نه... پس بهتره هر فایلی که از اینترنت دانلود میکنید توسط
این آنتی ویروس نیز اسکن کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه مراحل بالا تمام شد آنتی ویروس بصورت غیر فعال در کنار آنتی ویروس اصلی سیستم شما نصب شده
اما آیکون این آنتی ویروس در ستارت آپ سیستم قرار گرفته. پس به ستارت آپ سیستمتون مراجعه میکنید و فایل
avgnt.exe رو هم از ستارت آپ سیستم در میارید.
موفق باشید.
یک نکته ای رو یادم رفت اما کوتاه بهش اشاره میکنم. کسانی که مثل من از نسخه مجانی این آنتی ویروس استفاده
میکنند حتما به تبلیغاتی که بهنگام آپدیت شدن این آنتی ویروس نشان داده میشه توجه کردند. هر چند که این تبلیغات
رو میشه هر دفعه بست. این تبلیغات با روش معمولی قابل حذف شدن نیست اما اگر کسی خواست که این تبلیغات
دیگه نشون داده نشه میتونه اینجا مطرح کنه تا روش حذف این تبلیغات رو هم توضیح بدم. الان چون خسته ام نمیتونم.