سلام مخصوص به همه بروبچه های گل مخصوصآ اکترس و سهیل
امیدوارم حال همتون خوب باشه.یه خروس هم واسه ما سر ببرین کافیه!!!
باهاتون هستم
یا علی
Printable View
امیدوارم حال همتون خوب باشه.یه خروس هم واسه ما سر ببرین کافیه!!!
باهاتون هستم
یا علی
بالاخره يدونه بي ام و سري5 در شان بي ام و تيونينگ شد ماشيناي قبلي كه G Power .Alpina,... تيون كرده بودن همه در حد 520-530 اسب بود كه اصلا براي M5 كافي نيست ولي متخصص تقويت ماشيناي بي ام و كه به نظر من بهترين تيونر بي ام و هست يعني هامان كار رو تموم كرده و از نظر Performance .bodytuning بهترين ام5 تقويت شده رو معرفي كرده.
موتور ماشين از 507 اسب و 520 نيوتن متر استاندارد به 567 اسب و 574 نيوتن متر رسيده يعني
قويترين ام5 تقويت شده تا حالا
با توجه به مشخصات موتور تقويت كردن اون كار راحتي نيست و براي همين هم تا حالا ام5 با اين قدرت تيون نشده بوده چون اين كار مستلزم تغييرات كلي و Reprogram كردن كامپيوتر موتور بوده(نميدونم چرا از اين كلمه استفاده كرده)اينكار به اضافه نصب هدرز مخصوص.تعويض كاتاليزور.تعويض منبع اگزوز .60 اسب بخار به قدرت اضافه كرده كه براي موتوري كه خودش توسط MPower ساخته شده كار خيلي سختي هست.چون يك ماشين معمولي شهري نيست بلكه سدان اسپرت هست .با اينكار و برداشتن محدوديت سرعت به 320 كيلومتر بر ساعت ميرسه.
به خاطر اسم ماشين و اسپرت اديشن بودنش بادي كيت سبك و كارايي هم براش ساخته شده كه باعث DOWNFORCE بيشتر ميشه. و سعي شده كه چهره ماشين مثل ماشينهاي مسابقات DTM بشه(كه ابي ام و فعلا در اون شركت نميكنه )رينگ هاي 19 و20 اينچي و سيستم تعليق اسپرت تر كه جلو و عقب رو 30 و 25 ميليمتر پايين آورده.
داخل ماشين هم بي نصيب نمونده و با قطعاتي از فيبر كربن اسپرت تر شده كه به نظر من با اين طرحشون گند زدن به داخلش
به نظر من اين قدرت و تورك بازم بايد بيشتر بشه اگه به بيشتر از 600 اسب برسه خيلي عالي ميشه چون الان ماشيناي بيشتر از 500 اسب زياد شدن.البته با اين مشخصات موتور و شرايطي كه هميشه ماشيني مثل M5 داره كار خيلي سختيه
علی یارت .نقل قول:
باهاتون هستم
یا علی
انتظار می رود پس از مذاکرات نسبتا طولانی از آغاز سال جدید میلادی همکاری دو رقیب دیرینه یعنی مرسدس بنز و بی ام و در آلمان آغاز شود یک منبع آگاه از درون مرسدس بنز با اعلام این خبر اعلام کرد : که همکاری این دو کمپانی فعلا در حد تولید موتور چهار سیلندر کوچک و کم مصرف برای نسل آتی مرسدس بنز کلاس B و مینی خواهد بود .
به گزارش خبرخودرو ، ظاهرا مرسدس بنز مذاکراتی هم با آئودی داشته که به سرانجام نرسیده است .
خودروسازان آلمانی اخیرا دچار نگرانی هایی بابت هزینه های گزاف تحقیق و توسعه شده اند و به نظر می رسد اجرای پروژه های مشترک در تولید موتور ، پلت فرم و قطعات جانبی می تواند هزینه های آنها را پایین بیاورد .
البته همکاری مرسدس بنز و بی ام و قطعا در تولید پلت فرم مشترک نخوهد بود زیرا بی ام و فعلا احتیاجی به پلت فرم جدید ندارد . اما ظاهرا مرسدس بنز پلت فرم جدیدی در کلاس A و B است
معرفی بی.ام.و (BMW M6 Convertible 2007)قیمت: 110,000$
سرعت:250 کیلومتر بر ساعت(الکترونیکی محدود شده )
صفر تا 62 mph برابر 4.8 ثانیه
موتور تایپ : V10
توان:500 bhp یا 373 kw در 7750 rpm
تورگ :383 lb-ft یا 520 Nm در 6100 rpm
گنجایش:4941 سی سی
[IMG]file:///E:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///E:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شتاب صفر تا صد: زير 5ثانيه
حداكثر سرعت 250 کیلومتر بر ساعت (كه بصورت الكترونيكي محدود شده)
وزن 1400 كيلوگرم ( بدنه از جنس آلمينيوم )
لاستيك در جلو245/45 R 18 W و در عقب 275/40 R 18 W
Z8 ظاهري یک Roadster دونفره است . دارای ظاهری شبیه بهRoadster هاي كلاسيك تقریبا شبيه به Z3 می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراض نمیکنیم فقط تعجب میکنیم
ترک تبارو همینجوری گفتم (شاید چون همه می گن یه عادت شده). منظورم این نبود. منظورم این بود که نظرتون رو در مورد نحوه مدیریتش بگید. تغییراتی که تو شرکت و سیاست هاش داده.نقل قول:
bmw m5 g-power hurricane
یکی از سریع ترین m5 تولیدی دنیا توسط جی پاور معرفی این ماشین دارای 730 اسب بخار قدرت و 700نیوتن گشتاور است که بوسیله موتور 5لیتری 10 سیلندر ب ام و که توسط [D پاور مجهز به سوپر چارجر شده به دست آمده همچنین شتاب 0تا100 در 4.1 ثانیه و 0تا200 10ثانیه و 0تا300 در 25ثانیه به دست آ,LNI
همچنین بیشترین سرعت این اتومبیل 340کیلومتر در ساعت اعلام شده