من چند وقت نبودم تاپیک رو فرستادید دسته دو؟!!!!
من چند وقت نبودم تاپیک رو فرستادید دسته دو؟!!!!
آقا کجایی که ببینی چی به سر تاپیک تیم قهرمان آینده ی لیگ برتر و جام باشگاه ها اومده.نقل قول:
بابا این چه وضعیه منم به بهانه ی نتایج و بازیها آپش میکنم بقیه چی؟؟
از این به بعد طرفدارا بیان هر خبری از تیم بود (مثل مصدومیت و ...) بگن هم فیض ببریم هم تاپیک نخوابه.
الان لیور تو لیگ قهرمانان بخاطر تفاضل گل دومه و فقط یک بازی با آیندهون داره!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رافائل بنیتز معتقد است استیون جرارد هنوز به فرم خوبش دست نیافته است و می تواند بسیار بهتر از این بازی کند.
در سن 28 سالگی بسیاری از بازیکنان به اوج آمادگی خود می رسند ولی بنیتز معتقد است که جرارد، که امروز دهمین سالگرد حضورش در تیم اصلی ست، هنوز برای پیشرفت جای زیادی دارد.
رئیس گفت : " پیدا کردن بازیکنی که 10 سال در یک باشگاه باشد سخت است. مخصوصا با سبکی که امروزه در فوتبال رایج شده است. "
" و برای او که در یک تیم خوب بازی می کند سخت تر است. ولی استیون روحیه ی مناسبی دارد. "
" استیون هر سال پیشرفت می کند. او همیشه سعی می کند یاد بگیرد، او ذاتا یک فوتبالیست است و از نظر تاکتیکی بسیار زیرک و با هوش است. "
" او هنوز سعی در یادگیری دارد، سعی می کند بهترین کار را در زمین انجام دهد و من معتقدم او به پیشرفتش ادامه خواهد داد. "
" او برای همه یک مثال است. او همیشه سخت تمرین می کند و بسیار حرفه ایست. او همیشه در زمین تمرکز دارد، قدرت رهبری او در زمین چیزی ست که هر کاپیتانی به آن نیاز دارد. "
" 10 سال دیگر او مربی خواهد شد، شاید در لیورپول. پس اگر من برای مدت زیادی بمانم، او می تواند جانشین من باشد. "
" او از نظر فیزیکی بسیار قدرتمند است، ولی او می تواند 5 سال در بهترین فرم خود بازی کند و بعد از آن به مربی ها کمک کند. "
جرارد در نبود فرناندو تورس می تواند خیلی برای این مربی مهمتر هم شود.
مرد اسپانیایی بار دیگر از ناحیه ی همسترینگ مصدوم شد، این سومین بار است که در این فصل از این ناحیه مصدوم می شود.
مهاجم 24 ساله از این وضعیت ابراز نگرانی کرده است.
تورس گفت : " من کمی ناامید شده ام، ولی تنها کاری که می توانم بکنم این است که به آینده چشم داشته باشم. این مرا کمی نگران کرده است چون برای چندمین بار است که این اتفاق می افتد. "
" بعد از این مصدومیت کاری که باید بکنم این است که بدون عجله ریکاوری کنم و مراقب باشم که طوری آماده شوم که دیگر این اتفاق نیافتد. "
ای بابا بازم مساوی . حیف بهترین فرصت بود برای اینکه اختلاف زیاد کنیم .
این مساویا دردسر میشه اخر .
من نمیدونم چشونه! تا میبینن چلسی باخته اصلا انگیزه شون رو از دست میدن!
"رافا بنيتس" سرمربي اسپانيايي باشگاه ليورپول مدعي شد تيمش از بخت خوبي براي قهرماني در رقابتهاي فصل جاري ليگ برتر انگليس برخوردار است.
به نوشته سايت گل، شماري ازبازيکنان تيم هاي مدعي قهرماني، ليورپول را داراي بخت زيادي براي قهرماني نمي دانند و شاخص ترين آنها ميشائيل بالاک، هافبک چلسي، است.
سرخ پوشان با وجود اينکه در سالهاي اخير در رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا موفق بوده اند، اما هرگز نتوانسته اند به صدر جدول ليگ برتر انگليس نزديک شوند با اين وصف شروع خوبي در فصل جاري داشته اند.
بنيتس با اعتماد به نفس مضاعفي که به خاطر برتري آرسنال برابر چلسي در روز يکشنبه، بدست آورده، خطاب به رقبايش اظهارداشت:بعد از دو مسابقه که خوب بازي نکرديم، عده اي مدعي شدند تيم ما عصبي است اما هنوز به صدر جدول نزديک هستيم.
وي ادامه داد: ما به دور بعد جام قهرمانان راه يافته و وضعيت بسيار خوبي در ليگ داريم و واقعا خوب بازي مي کنيم، اگر کمي تجربه داشته باشيد مي دانيد که براي موفق بودن بايد فقط به ديدار آتي فکر کرد، بنابراين هيچ اهميتي ندارد که منچستر و چلسي چه مي گويند و بقيه چه فکر مي کنند؛ من هيچ نگراني ندارم.
بنيتس در خاتمه گفت: همه چيز بستگي به خودمان دارد، بايد فقط روي بازي هاي تيم تمرکز داشته باشيم.
خب فعلا که صدر جدولیم!
دیشبم تو بازی با آیندهوون اول یه گل خوردیم ولی بعد با گلهای بابل و البرت ریرا و انگاک تونستیم 1-3 ببریم
خوبیش اینه که اتلتیکو دیشب مساوی کرد!
الان لیورپول هم صدر جدول لیگ برتره هم صدر جدول گروه چهارم!
گفتی مصدومیت داغ دلمون رو تازه کردی!نقل قول:
فرناندو تورس تا آخر سال جاری میلادی نمیتونه بازی کنه!
الانم تو اسپانیاست و تو کلینیک تخصصی بارسلونا داره درمان میشه!
سلام تبریک میگم به همه ی طرفدارا!!
مثل اینکه قراره 19 دسامبر (5 روزه دیگ(ه قرعه کشی بشه
حریف لیورپول یکی از ایناست:
1. اینترمیلان
2. اسپورتینگ لیسبون
3. ویارئال
4. ----
5. رئال مادرید
بقیه تیمها به دلیل قوانین نمیتونن حریف لیورپول شن(چلسی و آرسنال بدلیل هم کشور بودن و اتلتیکو به دلیل هم گروه بودن بقیه هم بدلیل اول بودن مثل لیورپول)