:41::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:
Printable View
:41::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:
نمي دانم چرا ولي:
الان 2 روزه كه وقتي دستگاه رو به كامپيوتر وصل مي كنم اول همون علامتي كه نشون مي ده كه دستگاه به كامپيوتر وصل شده رو نشون مي ده اما بعد از چند لحظه اون علامت مي ره و دستگاه ديگه به كامپيوتر وصل نمي شه و ديگه كامپيوتر اونو نمي شناسه...دوبار هم zen vision:m series رو آنيستال كردم و بعد اينستالش كردم ولي دزست نشد.....
نمي دونم دليلش چيه
فکر کنم یه بار مشکل مشابهی واسه من پیش اومد ... یادمه که بعد از یه مدت خودش حل شد ... اخیرا device جدیدی نصب نکردی که usb باشه؟
نقل قول:چرا من تازه nokia pc suite e65 رو ريختم.يعني ممكنه دليلش اون باشه؟
می تونه ... یعنی علت مرسوم کار نکردن یه device اینه که یه device دیگه اومده و تصادم ایجاد کرده ... (واسه من هم اون موقع که به مشکل خورد ، همین بود دلیلش)نقل قول:
خوب راه حلش چيه؟نقل قول:
راه حل استانداری نداره ... اینا همون نقاط ضعفی هستن که ویندوز داره و باعث میشه که خیلی ها انتقاد کنن ... مثلا شاید اگه ترتیب نصبشون رو عوض کنی حل بشه ... شاید اگه ترتیب پورت های usb مورد استفاده شون رو عوض کنی ... شاید هم اگه همزمان وصل نباشن ... یا حتی نصب مجدد ویندوز ...
من یک چیزی تو مایه های zen vision m میخوام، با Line in . میشه کمک کنید.
راستی فرق بین صفحه 256000 رنگ zen vision m با صفحه 16 میلیون رنگ، zen چیه !؟!؟ چقدر اختلاف داره ؟
مرسی، شاد باشید
خوب سوال اول:نقل قول:
با قابلیتهایی که ZVM داره ,اگه بخوای line in هم داشته باشه من الان فقط یکی دو تا مدل یادمه, تا جناب seymor چی بگن?!
یکی A3 و A2 از Cowon و ... اون یکی یادم نیومد!!!
سوال دوم:
خوب این تفاوت توی تعداد رنگی هست که میتونه نمایش بده.
در ZVM تعداد رنگها 256 هزار وجود داره و درZEN تعداد 16 میلیون رنگ هست.
حالا خودت بگو کدوم کیفیت بهتری داره؟!
من منظورت رو از اختلاف درست متوجه نشدم؟؟؟
مرسی دوست عزیزم.نقل قول:
در مورد سوال دوم، راستش منظورم اینه که، چقدر اختلاف دارند. یعنی تفاوت کیفیت فاحش هست یا نه اونقدر فرق نداره !
راستش دیروز تماس کرفتم با چندتا نمایندگی شاب، اکثرا تعطیل بودند ولی یکی دوتا باز بودند، فقط یدونه ZVM پیدا کردم که اونم 30 گیگ بود فکر کنم حدود 210 تومن میداد. یه جا دیگه هم 60 پیدا کردم، میداد 270 تومن.
و خود zen رو پرسیدم گفت 215 تومن که 16 گیگ بود .
حالا نمیدونم چه کنم ؟؟! میخوام به امید خدا بعد از تعطیلات برم بگیرم.
اگر میشه یه مقایسه بین zen و ZVM بکنید ! مرسی